Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Kayseri ve Konya okullar tatil mi, Valilik'ten kar tatili açıklaması geldi mi? 10-11 Mart 2022 bugün Konya ve Kayseri okullar tatil var mı, son durum ne?
        1

        Ülke genelinde soğuk hava dalgasıyla beraber başlayan kar yağışı pek çok ilde okullarda kar tatili verilmesine neden oldu. Meteoroloji, İç Anadolu için kar yağışı uyarısında bulundu. Kayseri ve Konya yoğun kar yağışı beklenmesi nedeniyle öğrenciler Kayseri ve Konya okullar tatil mi? Sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Kayseri ve Konya ilkokul, ortaokul, liselerde okullarda kar tatili var mı? Sorusunun yanıtı...

        2

        11 MART KAYSERİ VE KONYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Konya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 16 ilçede yarın yüz yüze eğitime ara verildi.

        İlçe hıfzıssıhha kurulları kararınca Ahırlı, Akşehir, Akören, Derebucak, Doğanhisar, Kadınhanı, Sarayönü, Yunak, Taşkent, Hüyük, Hadim, Bozkır, Beyşehir, Yalıhüyük, Selçuklu, Meram ilçelerinin kırsal mahallelerinde kar yağışı, soğuk ve buzlanmadan dolayı meydana gelebilecek risk ile olumsuzluklara karşı önleyici tedbir olarak ilk ve orta dereceli okullarda 11 Mart Cuma günü uzaktan eğitim gerçekleştirilecek.

        3

        METEOROLOJİ'DEN UYARI!

        Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İç Anadolu'nun doğusunda beklenen yağışların yarın akşam saatlerinden itibaren Kayseri, Sivas, Niğde, Nevşehir, Aksaray ve Karaman çevrelerinde kuvvetli (10-20 cm) ve yer yer yoğun kar (20 cm üzeri) şeklinde olması bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ