Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ken Block kimdir, neden öldü ve nasıl kaza geçirdi? Gymkhana yıldızı Ken Block nasıl öldü, ölüm sebebi nedir ve kaç yaşındaydı?
        1

        Drift efsanelerinden biir olarak bilinen Ken Block, yaşımını yitirdi. 1967 Kaliforniya Long Beach doğumlu dünyaca ünlü sporcu, geçirdiği kar motoru kazası sonucu aramızdan ayrıldı. İşte, Block'un hayat hikayesi ve elim olayın ayrıntıları...

        2

        ACI HABER BÖYLE PAYLAŞILDI...

        Gymkhana şovları ile uzun süredir adından söz ettiren eski ralli pilotu Ken Block, dün geçirdiği kar motoru kazasında hayatını kaybetti.

        Block'un takımı Hoonigan'ın, Instagram hesabından yapılan açıklamada, "Ken Block'un bugün bir kar motosikleti kazasında hayatını kaybettiğini doğrulayabildiğimiz için en derin üzüntülerimizi paylaşıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

        3

        Hoonigan Racing takımı, "Ken bir vizyoner, bir öncü ve bir simgeydi ve en önemlisi, bir baba ve kocaydı. Çok özlenecek" dedi.

        Utah'ta meydana gelen kazada dik bir yokuştan inen Block'un takla attığı ve kar aracının altında kaldığı belirtildi. Block'un olay yerinde öldüğü açıklandı.

        4

        KEN BLOCK KİMDİR?

        Ken Block 21 Kasım 1967 Kaliforniya Long Beach doğumlu profesyonel ralli pilotudur. Ken Block birçok ekstrem sporla ilgilenmektedir ancak sadece ralli yönü bilinmektedir.

        Ken Block aynı zamanda skateboarding, snowboard ve motokros spor dalları ile de ilgilenmektedir. Aslında ismini ralli ile duyurmuş birisi değildir.

        5

        Son zamanlarda ralli otomobilleri ile gösteri amaçlı çektiği videolarla ün kazanmış birisidir. 18 podyum başarısı ve 7 galibiyeti bulunan korkusuz ralli pilotu, DC Shoes’un kurucu ortağı Ken Block, eşsiz ve heyecan verici meydan okumalarına devam ediyor.

        DC Shoes Youtube kanalının Dünya çapında 442,000 abonesi bulunuyor. İlk olarak Subaru İmpreza WRX STİ ile çektiği video ile büyük iş başarmıştır.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ