Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kendall Jenner'ın sevgilisi Devin Booker koronavirüse yakalandı: Ben iyiyim! - Magazin haberleri
        1

        Podyum dünyasının aranılan modellerinden olan Kendall Jenner, basketbolcu sevgilisi Devin Booker ile İtalya'da vakit geçiriyordu. Daha sonra soluğu Jamaika'da alan çift, geçtiğimiz haftalarda tatillerini sonlandırmıştı.

        2

        KORONAVİRÜSE YAKALANDI

        Mutlu birliktelikleri süren ikiliden Booker, evlerine dönmelerinin ardından Covid-19'a yakalandığını duyurdu. Basketbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs testinin pozitif çıktığını ancak durumunun kötü olmadığını ifade etti.

        3

        "TAT VE KOKU ALAMIYORUM"

        Devin Booker, en büyük sorununun tat ve koku duygularını kaybetmesi olduğunu belirtti. Aşı olup, olmadığı konusunda herhangi bir açıklama yapmayan ünlü isim, "herkesin aşı olması gerektiğini" vurguladı.

        4

        "BEN İYİYİM" MESAJI

        Booker'ın bu açıklamasının ardından gözler MET Gala gecesine yalnız başına katılan Kendall Jenner'a çevrildi. Ünlü model, teknede mavi bikinisi ile verdiği bu pozu 192 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak, takipçilerine adeta "Ben iyiyim" mesajını verdi.

        5

        İLK KEZ PAYLAŞMIŞTI

        Kendall Jenner, basketbolcu sevgilisi Devin Booker ile aşk pozunu ilk kez 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Jenner, fotoğrafına kalp emojisi koymuştu.

        6

        "KENDİ KURALLARI VAR"

        Öte yandan 'Keeping Up With The Kardashians'ın ortak yapımcılarından Farnaz Farjam da Jenner'ın aşk hayatıyla ilgili bir ayrıntıyı gözler önüne sermişti.

        Farjam, "Kendall Jenner'ın her zaman kendi kuralları vardı." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "ÖZEL HAYATINI ŞOVUN DIŞINDA TUTTUK"

        Farnaz Farjam, "Kendall'ın bu kuralına göre; Sevgilisinin 'Keeping Up With The Kardashians'ta kamera karşısına geçebilmesi için en az bir yıldır birlikte olmaları gerektiğine inanıyordu. Bu yüzden de onun özel hayatını hep şovun dışında tuttuk." demişti.

        8

        PEK ÇOK ÜNLÜYLE ADI AŞK DEDİKODULARINA KARIŞTI

        Kendall Jenner'ın adı bugüne kadar çeşitli ünlülerle anıldı. Harry Styles, Orlando Bloom ve hatta Leonardo DiCaprio da bu söylentiler arasında yer aldı. 2015 yılında adı F1 pilotu Lewis Hamilton ile de anıldı. Ağustos 2017 ile Şubat 2018 arasında NBA yıldızı Blake Griffin, Temmuz 2016 ile Eylül 2017 arasında Asap Rocky, Nisan 2016'da NBA oyuncusu Jordan Clarkson ile sevgili olduğu ileri sürüldü.

        9

        Kardeşi Kylie Jenner ve annesi Kris Jenner da dahil üvey ablaları Kim, Kourtney ve Khloe özel hayatlarını kameralar önünde yaşıyorken, Kendall ilişkilerini gözlerden uzak tutuyordu.

        10

        "TERCİH ETMİYORUM"

        "Verdiğim röportajlarda romantik ilişkilerim hakkında açıklama yapmakla ilgilenmiyorum. Herhangi biriyle evli ya da nişanlı değilim." diyen Jenner, hayatında biri olsa da bunu kamuoyunun gözleri önüne sermemeyi tercih ettiğini belirtmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ