Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kendall Jenner ve Ben Simmons yeniden birlikte - Magazin haberleri
        1

        Ünlü model Kendall Jenner, basketbolcu sevgilisi Ben Simmons ile ortaya çıktı.

        2

        Kardashian/Jenner ailesinin 24 yaşındaki üyesi ile 23 yaşındaki NBA oyuncusu dün New York’taki bir mekanda yemek yerken görüntülendi.

        3

        Çift, restoran çıkışı hızla otomobillerine giderek basına poz vermemeye çalıştı.

        7

        Kutlamadan görüntü paylaşılmasa da kaynakların aktardığı bu bilgi, çiftin yeniden birlikte olduğu tahminini daha da güçlendirmişti.

        8

        Kardeşi Kylie Jenner ve annesi Kris Jenner da dahil üvey ablaları Kim, Kourtney ve Khloe özel hayatlarını kameralar önünde yaşıyorken, Kendall daha çok gözlerden uzak bir ilişki sürdürüyor.

        9

        Kendall Jenner'ın adı bugüne kadar çeşitli ünlülerle anıldı. Harry Styles hatta Orlando Bloom da bunlar arasında.

        10

        Son olarak Leanorda DiCaprio ile bir barda sabaha kadar flört ettiği iddiaları basına yansıdı. Bütün ayrıntılar tanıkların anlatımına dayalıydı ama yine onları görüntüleyen kimse olmamıştı.

        11

        "Verdiğim röportajlarda romantik ilişkilerim hakkında açıklama yapmakla ilgilenmiyorum. Herhangi biriyle evli ya da nişanlı değilim" diyen Jenner hayatında biri olsa da bunu kamuoyunun gözleri önüne sermemeyi tercih ettiğini belirtti.


        12

        Jenner aynı röportajda "Bu tür ilişkiler iki kişi arasında yaşanır. Başka birinin fikrine de ihtiyaç duyulmaz. Eğer bir sevgilim olsaydı insanlar her şeyi konuşacak ve muhtemelen bu da ayrılığa sebep olacaktı" diye konuştu.