Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kerem Bürsin'den Hande Erçel'e: Olağanüstü! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Oyuncu çift Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dün akşam İstinye trafiğinde otomobillerinin içinde görüntülendi. Keyifli halleriyle dikkat çeken ikili, muhabirlerle sohbet etti.

        2

        Bürsin'e geçtiğimiz günlerde sevgilisine Global Nubia Awards'da,'Yılın En Global Kadın Oyuncusu' ödülü layık görüldüğü hatırlatılınca, "Olağanüstü" diyerek, Hande Erçe'e dönüp tebessüm etti.

        Erçel, sevgilisinin övgü dolu sözüne, "Teşekkür ederim." ifadeleriyle karşılık verdi. Çift, trafiğin açılmasının ardından evlerinin yolunu tuttu.

        3

        ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Geçtiğimiz aylarda da Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Hande Erçel, utangaç tavırlar sergilemişti. Oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz.' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü." ifadelerini kullanmıştı.