Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kerem Bürsin ile Elif Gökalp aşk mı yaşıyor? O iddialara yanıt...
        1

        Oyuncu Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in geçtiğimiz yıl nisan ayında aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Final yapan 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide başlayan arkadaşlıkları daha sonra aşka dönüşen Erçel ve Bürsin'in ilişkilerini noktalamıştı.

        2

        Hande Erçel, sevgilisini sosyal medyadan takipten çıkarmış ve Bürsin ile çekilen fotoğraflarını da silmişti. Kerem Bürsin de Erçel ile verdiği pozları Instagram'dan kaldırmıştı.

        3

        Bürsin ve Erçel'in iş anlaşmalarının sekteye uğramaması için bağlı oldukları ajansların isteği ile ayrıldıkları ileri sürülmüştü.

        4

        'SÜRPRİZ AŞK' İDDİASI

        Ancak daha sonra Bürsin'in gönlünü sosyal medyadan takipleştiği spor spikeri Elif Gökalp'e kaptırdığı konuşulmuştu.

        5

        "DOĞRULUK PAYI YOKTUR"

        Bürsin cephesinden o iddialara yanıt geldi. Ünlü oyuncunun bağlı olduğu Günfer Günaydın Ajans, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

        Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur. Oyuncumuz Kerem'in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz.

        6

        "AYRILIK KESİNLİKLE YOK!' DEMİŞTİ"

        Öte yandna Hande Erçel, daha önce Kerem Bürsin ile ayrıldıkları yönündeki haberlerle ilgili konuşmuştu. Oyuncu, "Öyle bir şey kesinlikle yok." diyerek, haklarında çıkan söylentileri yalanlamıştı.

        7

        "EVLİLİK TEKLİFİ BEKLEMİYORUM"

        Erçel, "Evlilik teklifi bekliyor musunuz?" sorularını ise, "Yok, hiç öyle bir şey beklemiyorum. Kerem de zaten cevabını verdi. Her şeyin bir zamanı var. O gün gelirse neden olmasın?" şeklinde yanıtlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ