Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian, Kanye West ile boşanma nedenini açıkladı - Magazin haberleri
        1

        Reality show yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz ay 2014 yılında evlendiği rapçi Kanye West'e şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. West, geçen yıl ABD başkanı olmak için başarısız bir girişimde bulunduğu sırada çiftin ilişkilerinde anlaşmazlıklar yaşadığı söylenmişti.

        2

        "BU BİRAZ SİNİR BOZUCUYDU"

        40 yaşındaki Kim Kardashian, kendisinin Kaliforniya'da, West'in ise Wyoming'deki bir çiftlikte yaşadığı sırada tecrübe ettiği zorluklardan bahsetti.

        'Keeping Up With The Kardashians' adlı programın son bölümünde konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, "Kanye, bir süredir Wyoming'de ve sosyal medyada birçok şey paylaşıyor. Bu biraz sinir bozucuydu fakat kendinizi evde yaşananlardan ve internette olanlardan biraz ayırmanız gerekiyor" ifadelerini kullanarak eşinin ilişkilerine dair yaptığı paylaşımların ayrılık kararı almasında etkili olduğunu söyledi.

        3

        "BUNA İHTİYACI OLDUĞUNU BİLİYORUM"

        Wyoming'de eşine katılma ihtimaline dair telefonda konuşan Kim Kardashian, "Yarın gitmek hoşuma gider, gelecek hafta gitmek de hoşuma gider, o ne zaman isterse... Oraya gidip, ona destek olmak, ona destek olup, onunla takılmak hala hoşuma gidiyor ve buna ihtiyacı olduğunu biliyorum" dedi.

        4

        "ZORLANIYOR"

        Kız kardeşi Kourtney, "Muhtemelen yolunu tek başına bulamayacağını" söylerken, annesi Kris Jenner ise Kim Kardashian'ın "zorlandığını" ifade etti.

        Kamera karşısında konuşan Kardashian, "Medyada herkesin Kanye'yle hayatıma dair bir şeyler gördüğü bir sır değil fakat Kanye'yle benim aramdaki mevzular hakkında konuşmama konusunda gerçekten hep saygılı davrandım" dedi.

        5

        "İKİ YILDIR BOŞANMAYA ÇALIŞIYORUM"

        Aylardır ikisinin ayrı hayatlar yaşadığı söylenen çiftin boşanma iddiası, West'in sonradan sildiği ilginç bir tweet'le ortaya çıkmıştı.

        West de ABD seçimlerine adaylığını koyduğu dönemde Kardashian'dan boşanmaya çabaladığını söylemişti.

        West, eşi Kim Kardashian'ın bir otelde rap şarkıcısı Meek Mill ile buluşmasından sonra yaklaşık iki yıldır boşanmaya çalıştığını ifade etmişti.

        6

        "EŞİMİN BİPOLAR BOZUKLUĞU VAR"

        West’in, Kim Kardashian ile Nicki Minaj'ın eski sevgilisi Meek Mill'in Kasım 2018'de Los Angeles'ta açılan Ceza Adalet Reformu Zirvesi'nde konuşmak için bir araya geldiği zamana atıfta bulunduğu düşünülmüştü.

        Kardashian ise, "Kocama anlayış gösterin, bipolar bozukluğu var" ifadelerini kullanarak West'i savunmuştu.

        7

        "ZAMAN İSTİYOR"

        Çifte yakın bir kaynak, "Kanye zaman istiyor ve işi için zaman ayırıyor. Zamanının çoğunu Wyoming’de geçiriyor. Kısa zamanda, en azından tam zamanlı olarak Los Angeles’a dönmeyi planlamıyor. Kim de bu durumdan şikayetçi değil" açıklamasını yapmıştı.

        Aynı kişi ayrıca, "Kanye, etrafında, Kim'i rahat ettirecek muazzam bir destek sistemine sahip. Kanye için çiftlik daha iyi bir yer. Kim’in Los Angeles’ta olması gerekiyor ve çocuklarını da yanında istiyor. Onların hayatlarını normal şekilde sürdürmesi için elinden geleni yapıyor. Çocuklar babalarıyla her gün iletişim kuruyor, görüntülü konuşma yapıyor" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "BOŞAN ONDAN!"

        İkilinin boşanmasının perde arkasıyla ilgili iddialar da bitmek bilmiyor. 'Kimye' adıyla anılan Kardashian ve West'in boşanmasında anne Kris Jenner'ın da etkisi olduğunu söyleniyordu.

        ABD basınında konuyla ilgili yer alan haberlerde Kim Kardashian'a boşanmasını annesi Kris Jenner'ın söylediği ileri sürülmüştü. Bu iddialara göre; Jenner, kızı Kim'e "Ondan boşan" demişti.

        Jenner, damadı Kanye West'in giderek kontrolden çıktığını ve bu durumun da kızına ve aile markasına zarar verdiğini düşünüyordu.

        9

        "BENİMLE SADECE PERSONELİM ÜZERİNDEN İLETİŞİM KUR"

        Çiftin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian'da kalacağının öğrenilmesinin ardından çiftin bir süredir birbirleriyle hiç konuşmadığı da ortaya çıkmıştı.

        Tüm telefon numaralarını değiştiren West'in yaklaşık 7 yıl boyunca evli kaldığı Kardashian'a, "Benimle sadece güvenlik personelim üzerinden iletişim kur" dediği öne sürüldü.

        Bir kaynak, 43 yaşındaki West'in Kim Kardashian'la bağını birdenbire kopardığını ve bu soğukluğun boşanma davası öncesine uzandığını ifade etti.

        10

        "BOŞANMADAN ÖNCE NUMARALARINI DEĞİŞTİRDİ"

        Aynı kaynak ayrıca, aradaki husumete rağmen çiftin, çocuklarına ebeveynlik yapmaya devam ettiğini ve West'in Kardashian dışarıdayken evi düzenli olarak ziyaret ettiğini dile getirdi.

        Söz konusu kaynak, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Kim Kardashian, boşanma davası açmadan önce bile Kanye, numaralarını değiştirmişti. Ona 'Benimle güvenlik personelim üzerinden iletişime geçebilirsin' demişti.

        Kim, buna rağmen çocuklar konusunda ona güveniyor. Kanye, çocukları seviyor ve onları sıkça görüyor. Kim, evden çıkınca Kanye gelip, çocuklarla takılıyor. Evde bir dadı ordusu var. O yüzden geçiş süreci kolay oluyor.

        11

        "SAVAŞTI VE KAZANDI"

        Diğer yandan ikilinin boşanma davalarında mülkleri için anlaşmazlık yaşadığı ve Kardashian'ın buradaki konutu çocukları için tutmasına izin verildiği anlaşıldı.

        Kaynak, "Kim, evin etrafındaki tüm araziye sahip ancak Kanye evi kendisi satın almıştı, ardından tadilat maliyetini paylaştılar. Kim, burası çocuklarının evi olduğu için savaştı ve kazandı. Kanye'nin bir çiftliği var fakat son zamanlarda Los Angeles'ta kayıt yapıyor, bu yüzden çocukları düzenli ziyarete geliyor" ifadelerini kullandı.

        12

        2014'TE EVLENMİŞLERDİ

        Çift, 2014 yılında İtalya'nın Floransa kentinde dünyaevine girmişti.

        Kardashian, Kanye West ile üçüncü evlililiğini yapmıştı. Kardashian, 2000 yılında müzisyen Damon Thomas ile yaptığı evliliği 4 yıl sürmüştü.

        2011'de ise basketbolcu Kris Humphries ile evlendi ancak 2 yıl sonra ayrılık kararı almıştı. West ise ilk kez nikah masasına oturmuştu.