Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kit Harington ve Rose Leslie'nin ikinci bebek sevinci - Magazin haberleri
        1

        'Game of Thrones' dizisinde canlandırdığı 'Jon Snow' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran İngiliz oyuncu Kit Harington, eşi Rose Leslie ile ikinci çocuklarını beklediklerini müjdeledi.

        2

        'The Tonight Show'da Jimmy Fallon'un konuğu olan Kit Harington, eşi Rose Leslie'nin ikinci çocuklarına hamile olduğunu duyurdu.

        3

        "HAYATININ ŞOKUNU YAŞAMAK ÜZERE"

        Jimmy Fallon'un, Kit Harington'a 2 yaşındaki oğlunu sorması üzerine oyuncu, "Hayatının şokunu yaşamak üzere. Yani bir erkek veya kız kardeş sahibi olmak üzere" dedi. Harington daha sonra Rose Leslie'nin hamile olduğunu söyledi.

        4

        “Korkuyorum” şeklinde itirafta bulunan Kit Harington, oğlunun, doğacak kardeşi hakkında ne düşündüğü sorulduğunda, bunu henüz anlamadığını söyledi. 36 yaşındaki oyuncu, “Onu, buna hazırlamaya çalışıyoruz, Rose’un karnını işaret ediyoruz ve ‘Annenin bebeği’ diyoruz. O da karnını işaret ederek, ‘Bebeğim’ diyor" şeklinde konuştu.

        5

        SETTE AŞIK OLDULAR

        Öte yandan Harington, kendisi gibi oyuncu olan Rose Leslie ile 'Game of Thrones' dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı. 2017'de nişanlanan ikili, 2018 yılında evlenmişti. Ünlü çift, 2021'in şubat ayında oğullarını kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

        Fotoğraflar: AP, Reuters

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ