Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kıvanç Tatlıtuğ'un kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ ile fotoğrafı sosyal medyayı salladı - Magazin haberleri
        1

        İlk olarak 2002 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasıyla adını duyuran sonrasında 'Gümüş' adlı dizide canlandırdığı 'Mehmet' karakteriyle oyunculuğa adım atan Kıvanç Tatlıtuğ, artık ekranların aranılan jönlerinden biri. 'Aşıklar Bayramı' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncunun, kız kardeşiyle olan fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

        2

        Tatlıtuğ kardeşlerin çocukluk yıllarına ait fotoğraflar sosyal medyada çok konuşuldu.

        3

        2 ÇOCUK ANNESİ

        Mercan ve Kıvanç adında iki oğlu bulunan Melisa Tatlıtuğ'un ağabeyi ile pozuna, "Genlere hayran kalmamak mümkün değil!" şeklinde yorumlar yapıldı.

        4

        DÖRT KARDEŞİ VAR

        Ünlü oyuncunun Melisa dışında; Cem, İpek ve Tugay adında üç kardeşi daha bulunuyor.

        5

        Onlar televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri... Her adımları takip ediliyor. Zaman zaman aileleri de merak konusu oluyor. Bazılarının kardeşlerine göre çok farklı bir hayatları var... Bazıları da onların izinden giderek kardeşleriyle aynı sektörde boy gösteriyor...

        6

        Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşi Can Urgancıoğlu da ağabeyinin izinden giderek oyunculuk yolunda ilerliyor. Urgancıoğlu, ağabeyi ile birlikte final yapan 'Kara Sevda' dizisinde rol almıştı.

        7

        Son olarak final yapan 'Sefirin Kızı' adlı diziyle izleyicisinin karşısına çıkan Engin Akyürek'in kardeşi Eren Akyürek ile yan yana olduğu bir fotoğraf ünlü oyuncunun hayranları tarafından paylaşılmıştı. Ağabey ve kardeşin birbirine benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

        8

        Aras Bulut İynemli’nin ağabeyi de ünlü bir isim. Orçun İynemli kardeşi kadar göz önünde bulunmasa da tiyatro ve dublaj camiasında adından söz ettiren isimlerden.

        9

        Türk sinemasının efsane ismi Bilal İnci’nin torunları olan Ayça ve Ayçin İnci de ünlü kardeşlerden. Ayça, Ayçin’den 2 yaş büyük. İkisi de kamera önünde başarılarıyla söz ediyorlar.

        10

        Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi de kendisi gibi ünlü bir isim. Senarist ve yazar Can Yılmaz'ın; dizi yazarlığı, skeç, tiyatro gibi birçok projede imzası bulunuyor.

        11

        Türk tiyatrosunun ve sinemasının başarılı isimleri Ahmet Uğurlu ve Mustafa Uğurlu da kardeş olan isimlerden.

        12

        Mustafa Ceceli ile kardeşi Sinan Ceceli de ağabeyinin izinden giderek müzisyenliğe adım attı.

        31

        Şükrü Özyıldız ile kardeşi Burcu Özyıldız.

        32

        Amine Gülşe ile ağabeyi Şahan Gülşe.

        33

        Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ