Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kız arkadaşının evini şaşırıp, başka daireye 11 el ateş etti!

        Olay, 9 Şubat'ta Seyhan İlçesi Pınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Abdullah T. (27) kendisini terk eden kız arkadaşı Ülker Ş. (26) ile barışmak istedi.

        DHA'nın haberine göre, bunu kabul etmeyen genç kadına öfkelenen Abdullah T. alkol alıp ruhsatsız tabancayla Ülker Ş.'nin yaşadığı rezidansa gitti.

        Burada daireleri karıştıran şüpheli Ülker Ş.'nin evi yerine alt kattaki komşusu Fatem Ş.'nin (46) dairesinin giriş kapısına 11 el ateş edip kaçtı. Kimsenin yaralanmadığı olayda Abdullah T. kaçtı.

        BİR BAŞKA EVE SALDIRDI

        Şüpheli Abdullah T., daha sonra arkadaşı Yusuf K. (26) ve imam nikahlı yaşadığı Çilem K. (24) ile birlikte iddiaya göre, Çilem K.'yı taciz eden Sadim K.'nın Aydınlar Mahallesi'nde bulunan evine gitti.

        Burada da, Sadim K.'nın evine 3 el ateş edip otoparkta bulunan bir otomobile de zarar verdi. Olayın ardından Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırıların meydana geldiği yerdeki güvenlik kameralarını inceledi. Sadim K.'nin evine açılan ateşin kayda girdiği saptandı. Polis, şüpheliler Abdullah T., Çilem K. ve Yusuf K.'yı suç aleti tabancayla kısa sürede yakaladı.

        Emniyette sorguları tamamlanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ