Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'Kızılcık Şerbeti' cuma gününe damga vurdu
        1

        SHOW TV’nin sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti', ABC1 20+’da 8.36 izlenme oranı 19.91 izlenme payı, AB grubunda 7.75 izlenme oranı 20.87 izlenme payı, Total’de 6.13 izlenme oranı 15.25 izlenme payı alarak cuma gününe damga vurdu. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık dört saat Twitter’ın TT listesinin ilk sırasında yer aldı.

        2

        YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Yayınlanan bölümde, öz babası olmadığını oğluna açıklamak zorunda kalan 'Ömer’in en büyük destekçisi Kıvılcım oldu. 'Ömer’in, oğlu 'Metehan’la gözyaşları eşliğinde yaptığı duygu yüklü konuşma bölümün unutulmaz anlarına sahne oldu.

        3

        'Nursema', kendisini kabul etmeyen 'Umut’un ailesi ile konuşmak için 'Alev’in yardımıyla Ankara’ya gitti. Fakat 'Umut’un anne ve babasının bu evliliği onaylamadıklarını söylemesi 'Nursema’yı derinden yaraladı.

        4

        Öte yandan bir kez daha dolandırılan 'Nilay’ın, mobilyacının bıraktığı papağanla eve dönmesi renkli anlara sahne oldu. 'Fatih’in kendisini aldattığını kanıtlayarak boşanmak isteyen 'Doğa’ya, 'Alev' yardım eli uzattı. Galeriye giderek 'Aylin’le arkadaş olmaya çalışan 'Alev' duydukları karşısında şoke oldu. Kurduğu oyunda başarılı olan 'Aylin' ise 'Fatih’i kandırarak evine getirtmeyi başardı. Bölümün final sahnesinde, 'Fatih' ve 'Aylin’in baş başa kaldığı anda, eve 'Abdullah’ın gelmesi bölüme damga vurdu.

        İşte bölüme damga vuran final sahnesi;

        * İzlemek için tıklayınız

        5

        YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

        Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında; 'Fatih’in, 'Doğa’yı aldattığını öğrenen 'Abdullah' oğlunu çok sert bir dille uyarıyor.

        6

        'Abdullah' ve 'Alev'in baş başa tiyatroya gittiği sahnenin dikkat çektiği tanıtımda 'Ömer'in, 'Kıvılcım'a "Herkesin karanlık yönleri vardır." sözleri merak uyandırıyor. 'Umut'un ailesinin 'Ünallar'a geldiği tanıtımda 'Nursema'nın gelinlikle ekrana gelmesi heyecanı doruğa taşıyor.