Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kızım dizisi oyuncuları kimler? Kızım dizisi 2. yeni bölüm fragmanı ve ilk bölümde yaşananlar

        Kızım dün akşam TV8'de yayınlanan ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Teyzesinin aniden ortadan yok olmasıyla tek başına kalan Öykü'nün öldü sandığı babasını bulmasıyla başlayan dizi, yıllardır içinde taşıdığı sırrın ağırlığı altında ezilen Candan'ın Öykü ile karşılaşması ile hız kazandı. İşte Kızım oyuncuları ve Kızım 2. yeni bölüm fragmanı

        KIZIM OYUNCULARI KİMLER?

        Kızım dizisinin oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal, Suna Selen gibi iddialı isimler yer alıyor.

        KIZIM 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        REKLAM

        KIZIM 1. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        Teyzesinin aniden ortadan yok olmasıyla tek başına kalan Öykü, öldü sandığı babasının yaşadığını öğrenir ve onu bulmak için harekete geçer. Dolandırıcılık yaparak hayatta kalmaya çalışan Demir ise bir çocuğu olduğundan habersizdir.

        Öykü Demir’in karşısına çıktığında onu kızı olarak kabul edebilecek ve kucak açabilecek midir? Aynı gün iki kötü haberle sarsılan Candan, yıllar önce terk ettiği eve geri döner ve hep kaçtığı geçmişiyle yüzleşir. Yıllardır içinde taşıdığı sırrın ağırlığı altında ezilirken karşısına çıkan Öykü onun da hayatını değiştirecektir. Öykü, Demir ve Candan’ın kesişen yolları onları sürprizli ve heyecanlı bir başlangıca götürecektir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ