Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Konyaspor'da yeni teknik direktör kim olacak? Sergen Yalçın bombası... - Konyaspor Haberleri - Tümosan Konyaspor Haberleri
        1

        Teknik direktör İlhan Palut ile yolların ayrılmasından sonra göreve Sırp çalıştırıcı Aleksandar Stanojevic'i getiren Konyaspor, Süper Lig'de istediği sonuçları alamadı.

        2

        Son olarak Fenerbahçe'ye deplasmanda 4-0 mağlup olan Konyaspor'da kötü gidişat devam etti. Aleksandar Stanojevic yönetiminde beş maçtan da sahadan puansız olarak ayrılan Konyaspor'da yeni teknik direktör arayışı başladı.

        3

        Yeşil beyazlılar 2017-2018 sezonunda da takımda görev alan Sergen Yalçın ile ilk temasını kurdu.

        4

        Son olarak Beşiktaş'ı yöneten ve Aralık 2021 yılından bu yana dinlenme kararı alan Sergen Yalçın, Konyaspor'u yönettiği 2017-2018 döneminde 10 maça çıkarken 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

        5

        "AYRILDIKTAN SONRA TEKLİFLER ALDIM"

        Geçtiğimiz aylarda bir televizyon programına konuk olan Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra aldığı teklifleri şöyle açıklamıştı: "Ayrıldıktan sonra 4-5 tane teklif geldi bana. La Liga'dan falan değil, Katar falan oradan 1-2 teklif geldi. Türkiye'den de 1-2 teklif geldi. 3 büyük takımdan teklif gelmedi. Ayrıldıktan sonra 7-8 ay anca kendimi toparladım."

        Haberi Hazırlayan: Özer Çak

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ