Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kraliçe dizisi konusu ne, gerçek hikayeden mi uyarlandı? Kraliçe dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri nedir?
        1

        Başrollerini Burcu Özberk ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kraliçe dizisinin yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş başladı. Bu akşam ikinci yeni bölümüyle yayınlanacak olan dizinin konusu ve oyuncuları hakkındaki bilgileri bir araya getirdik!

        2

        KRALİÇE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

        ‘Queen Sugar dizisinden uyarlanan Kraliçe’de; ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olması işleniyor.

        Deniz ve ülkenin ünlü basketbolcularından Ateş’in mutlu bir evliliği vardır. Basketbol takımı oyuncuları ile ilgili aniden çıkan skandal bir haberle bütün ülke çalkalanır. Takımın bir sonraki maçında ortaya çıkan video ile ise Deniz ve Ateş herkesin diline düşer.

        3

        Kocasının bir eskort kızla olan görüntüsünün üzerine Deniz maçın ortasında sahaya inip Ateş’e saldırmıştır. Bütün bunlar olurken Deniz’in Kefken’ deki çiftliğinde yaşayan babası felç geçirir ve ölür. Bir anda hem evliliği sarsılan hem de babasını kaybeden Deniz, kardeşleri Zeynep ile Ali hayata yeniden başlamak zorunda kalacaktır.

        4

        KRALİÇE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

        Kraliçe dizisi oyuncuları arasında Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci, Özgün Karaman, Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer yer alıyor.

        5

        Burcu Özberk - Deniz

        Gökhan Alkan - Ateş

        Selin Şekerci - Zeynep

        Özgün Karaman - Ali

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ