Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Kripto Para Kripto para piyasalarından son dakika 20 Mayıs 2022: Terra LUNA ne kadar, kaç dolar ve kaç TL? Luna coin neden düştü, tekrar yükselecek mi ve son durum nedir? - Kripto Para Haberleri
        1

        Yatırımcıları milyonlarca dolara zarara uğratan Luna coin düşüşe devam ediyor. Tarihi bir çöküşe imza atan Luna coin değeri neredeyse sıfıra düştü. Kripto para piyasalarının takipçileri Luna coin neden düştü, tekrar yükselir mi? Sorusuna yanıt arıyorlar. İşte 20 Mayıs Terra Luna coin dolar ve TL karşılığı...

        2

        LUNA COİN SON DAKİKA YORUMU

        LUNA coin piyasalarında gözlemlenen sert düşüş, Bitcoin piyasalarında da düşüşü beraberinde getirdi. Terra Luna Coinde gerçekleşen sert düşüşün ardından UST'yi 1 dolara sabitlemek çözümlerden biri.

        3

        LUNA COİN YÜKSELİR Mİ, NE OLUR?

        LUNA coin piyasalarında sert düşüş gözlemlenirken, milyonlarca LUNA dip seviyeden alıcı bulacak. Bu sürecin ne kadar süre devam edeceği hakkında net bir bilgi yok ama LUNA coin’in uzun süre eski seviyesine gelemeyeceği söylenebilir.

        4

        LUNA COİN NE KADAR, KAÇ TL?

        Yaşanan sert düşüş devam ederken 19 Mayıs Perşembe günü saat 12:35'te Luna Coin 0.002146 lira seviyesinden işlem görüyor.

        5

        TERRA LUNA COİN KAÇ DOLAR?

        Kripto para piyasalarında deprem etkisi yaratan Terra Luna coin düşüşünü sürdürüyor. 19 Mayıs Perşembe günü saat 12:35'te Luna Coin 0,0000607 dolardan işlem görüyor.

        6

        LUNA COIN NEDEN DÜŞTÜ?

        ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kripto para piyasalarında dalgalanmalar gözlemdi. Kripto para piyasasında gözler TerraUSD'ye (UST) çevrilmişken, Terra ağının yerel kripto parası LUNA'dan sonra yaşanan krizden en büyük yarayı Avalanche (AVAX) aldı.

        LUNA coine yapılan saldırı sonrası asılsız alımlar yapıldı, yayılan korku sonucunda Terra’dan çıkışlar başladı. TERRA coinden çıkışların ardından sabit coinde sert düşüş gerçekleşti. Sabit coinlerin düşüşüne engel olamk için yapılan satışlar arz talep dengesini bozarak pek çok kripto para piyasalarında düşüşe neden oldu.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ