Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hakan Şükür AKP'de

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin “Sosyal İşler Başkanlığı İl Başkanları" toplantısında partisinin sosyal işlerine destek veren ve bu kapsamda AKP’nin web sayfasından soruları yanıtlayan milli futbolcu Hakan Şükür’e teşekkür plaketi verdi.

        Erdoğan, Şükür’ün, gol krallığı hariç bir çok alanda rekorlara sahip olduğunu belirtti. Şükür’e, "golde, 3 gol eksiklik mi var?" diye soran Erdoğan, "kaburgaları sağlamlaşınca inşallah o eksikliğini de giderecek" dedi.

        Milli futbolcu Şükür de bu ülkenin değerlerine bağlı bir insan olarak yaşadığını belirterek, "Bu konuda samimiyim. Nasıl yaşarsanız, öyle devam edersiniz" diye konuştu.

        Şükür, gazetecilerin “Siyasete girecek misiniz?" sorusunu, “Zaman ne gösterir bilmiyorum ama şu anda sporcuyum. Sporuma devam etmek istiyorum. İnşallah sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde ve herşeyden önce samimi bir şekilde gerekirse de o işin içinde de olmak isterim" diye yanıtladı. Şükür, ayrıca AKP Kocaeli Milletvekili Nevzat Doğan’ın eşinin komada olduğunu söyleyerek, dua edilmesini istedi. Bunun üzerine Başbakan da, “Nevzat kardeşimin çektiği çileyi çok iyi biliyorum. Gerekenler yapılıyor. Rabbim inşallah kendisine, yavrularına ve bize bağışlasın" dedi. Toplantıya katılanlar “amin" diye karşılık verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ