Lara: Dudağımla pipet bile tutamıyorum
Bir dönemin ünlü şarkıcısı Lara, estetikle dudaklarını küçülttürmüştü. Gözyaşları içinde pişman olduğunu söyleyen Lara, "Ne olur bana dua edin, dudağımla pipet bile tutamıyorum. Lütfen hiçbir yerinize bir şey yaptırmayın. Dudağınız kötüyse bile kalsın" ifadelerini kullandı
"ESTETİK DEĞİL, ZAYIFLADIM"
Yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken ünlü isim, iki yıl önce katıldığı bir programda, hiç estetik yaptırmadığını ve çok zayıfladığı için bu şekilde göründüğünü söylemişti.
Lara, "Spor yapıyorum. Bisiklete biniyorum, pilates yapıyorum. Çok zayıfladım. Dudağım ve burnumda hiçbir şey yok. Yanaklarımda da hiçbir şey yok. Hatta şimdi bir klinik arıyorum. Dudaklarımı küçülttürmek istiyorum" demişti.
Almanya’da çok büyük bir trafik kazası geçirdiğini söyleyen şarkıcı, "Göz kapağım estetikle yapıştırıldı" ifadelerini kullanmıştı.
ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Lara, geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazasıyla adeta ölümden dönmüştü. Antalya'nın Alanya ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil, karşı yönden gelen hafif ticari araca çarpmamak için manevra yapmıştı.
Kontrolden çıkan otomobil, önce hafif ticari araca, sonra da kaldırımda yürüyen 2 kişiye çarpmıştı. Savrulan otomobil yol kenarındaki içinde müşteri olmayan kafeye girmişti.
Kazada, otomobilin çarptığı iki kişinin şarkıcı Lara Keskin ve yeğeni Yiğit Hamit Atmaca olduğu belirlenmişti.