Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Lara ağlaya ağlaya itiraf etti: Dudağımla pipet bile tutamıyorum - Son dakika Magazin haberleri
        1

        2000'li yıllarda 'Allah Versin', 'Adam Gibi Adam' ve 'Katmer' gibi şarkılarıyla büyük çıkış yakalayan Lara, geçtiğimiz ay estetik operasyon için ameliyat masasına yatmıştı.

        2

        "SONUNDA DUDAKLARIM KÜÇÜLDÜ" DEMİŞTİ

        Pek çok ünlü dudaklarının daha dolgun gözükmesi için çaba harcarken, Lara aksine dudaklarını küçülttürmüştü.

        Bir dönemin ünlü şarkıcısı, ameliyat sonrasında, "Sonunda dudaklarım küçüldü. Operasyondan dolayı çok fazla konuşamıyorum" açıklamasını yapmıştı.

        3

        "DUDAĞIMLA PİPET BİLE TUTAMIYORUM"

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Lara, yayınladığı gönderi ile adından söz ettirdi. Gözyaşları içinde pişman olduğunu söyleyen şarkıcı, dudaklarını hareket ettirmekte zorlandığını ifade etti.

        İtirafta bulunan 42 yaşındaki Lara, konuyla ilgili, "Ne olur bana dua edin, dudağımla pipet bile tutamıyorum. Lütfen hiçbir yerinize bir şey yaptırmayın. Dudağınız kötüyse bile kalsın" şeklinde konuştu.

        4

        "ESTETİK DEĞİL, ZAYIFLADIM"

        Yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken ünlü isim, iki yıl önce katıldığı bir programda, hiç estetik yaptırmadığını ve çok zayıfladığı için bu şekilde göründüğünü söylemişti.

        5

        Lara, "Spor yapıyorum. Bisiklete biniyorum, pilates yapıyorum. Çok zayıfladım. Dudağım ve burnumda hiçbir şey yok. Yanaklarımda da hiçbir şey yok. Hatta şimdi bir klinik arıyorum. Dudaklarımı küçülttürmek istiyorum" demişti.

        Almanya’da çok büyük bir trafik kazası geçirdiğini söyleyen şarkıcı, "Göz kapağım estetikle yapıştırıldı" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        ÖLÜMDEN DÖNDÜ

        Lara, geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazasıyla adeta ölümden dönmüştü. Antalya'nın Alanya ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil, karşı yönden gelen hafif ticari araca çarpmamak için manevra yapmıştı.

        Kontrolden çıkan otomobil, önce hafif ticari araca, sonra da kaldırımda yürüyen 2 kişiye çarpmıştı. Savrulan otomobil yol kenarındaki içinde müşteri olmayan kafeye girmişti.

        Kazada, otomobilin çarptığı iki kişinin şarkıcı Lara Keskin ve yeğeni Yiğit Hamit Atmaca olduğu belirlenmişti.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ