Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Leman Sam: Emekli maaşım sokak hayvanlarına gidiyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Hayvanlara olan sevgisi ve düşkünlüğü ile bilinen Leman Sam, geçtiğimiz gün ikamet ettiği Cihangir'de market alışverişi sonrası görüntülendi. Sam, kucağına aldığı bir sokak kedisiyle gazetecilerin objektiflerine poz verdi.

        2

        "SOKAK HAYVANLARININ YAVRULARI TELEF OLUYOR"

        Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 69 yaşındaki şarkıcı, kucağındaki kediyi yakında kısırlaştıracağını söyledi. Sam, "Cihangir'de sayamayacağım kadar çok kediye yaşam alanı, barınma ve gıda imkanı sağladıysam da bir o kadarını da kısırlaştırdım. Çünkü bu hayvanların yavruları sağda solda telef oluyor, bence onların iyi bir yaşantı sürmesi için en iyisi kısırlaştırma operasyonu" dedi.

        3

        "ONLAR BENİM ÇOCUKLARIM"

        Sam, daha sonra sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

        Bu operasyonlar çok maliyetli ama ne yapayım, veteriner beni tanıdığı için artık indirim de yapıyorlar. Zaten aldığım emekli maaşım bu canları için harcıyorum, hiç gözümde yok. Onlar benim çocuklarım.

        4

        "BUNU YAPMAZSAM ÖLÜRÜM"

        Ünlü şarkıcı, pandemi nedeniyle kapanma öncesi yaptığı bir açıklamada ise, "Arkadaşlar biliyorsunuz Cihangir kedileriyle bir ekoldür fakat dikkat ederseniz sokaklarda kedi kalmadı. Ne yapıyorlar bu hayvanlara anlamış değilim. 17 gün tam kapanmaya giriyoruz ben her gün sularını da yemeklerini vereceğim, bunu yapmazsam ölürüm" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ