Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem BENZİNE ZAM YAPILDI MI? | Son dakika: LPG'ye zam var mı, son durum nedir? 5 Nisan LPG, motorin (mazot) ve benzin fiyatları ne kadar, litresi kaç TL? Ankara - İstanbul motorin, LPG ve benzin fiyatı canlı!
        1

        Son dakika geçtiğimiz akşam motorin fiyatlarına yapılan 6 kuruşluk zammın ardından şimdi de gözler LPG'ye 60 ila 70 kuruş arasında zam yapılacağı iddia ediliyor. Peki, LPG fiyatları zamlandı mı? Benzin ve motorine zam geldi mi? Son dakika gelişmelerini ve 5 Nisan benzin, motorin ve LPG fiyatları...

        2

        MOTORİNDE İNDİRİM SONRASI ZAM!

        Yapılan son açıklamaya göre bu geceden itibaren geçerli olmak üzere (3 Nisan) motorine 6 kuruş zam geldi. İşte güncel motorin fiyatları... Öte yandan benzinde ise bir fiyat değişimi yaşanmadı.

        3

        ANKARA VE İSTANBUL BENZİN - MOTORİN FİYATLARI 3NİSAN

        3 Nisan tarihi itibariyle benzin ve motorin fiyatları şu şekilde:

        İstanbul Avrupa yakasında bir litre benzin fiyatı: 18,99 TL

        İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 19,00 TL

        İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.21 TL

        İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.23 TL

        Ankara benzin litre fiyatı: 19.08 TL

        Ankara motorin litre fiyatı: 21, TL

        İzmir benzin litre fiyatı: 19.80 TL

        İzmir motorin fiyatı: 21.27 TL

        4

        LPG FİYATLARI ZAMLANDI MI?

        LPG fiyatlarının zamlanacağı iddia edildi. Ancak fiyatlara iddia edildiği üzere zam gelmedi. İstanbul LPG fiyatları Avrupa yakasında 11,66 TL iken Anadolu yakasında 11,77 TL olarak kaydedildi. Ankara'da ise 11,83 TL olan LPG, İzmir'de 11,66 liradan satılıyor.

        5

        EPGİS FİYAT PAYLAŞIMINI DURDURDU

        Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Yılmaz’ın çağrısı üzerine akaryakıt sektörünün dağıtım ve bayii dernek temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı geçtiğimiz günlerde yapıldı.

        6

        Toplantının ardından yapılan açıklamada 'tavan fiyat' uygulamasının yeniden gündeme gelebileceği bildirildi. Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesi ile petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş akaryakıta zam olarak yansımış, EPDK ve Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) arasında tartışmanın fitilini ateşlemişti.

        Karşılıklı açıklamaların ardından, EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunulmuş, EPGİS de sosyal medya üzerinden yaptığı akaryakıt fiyatı duyurularına ara vermişti.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ