Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Lugano: 0 - Beşiktaş: 2 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 6. haftasında İsviçre temsilcisi Lugano'yu 1-0 mağlup etti ve Avrupa defterini bir galibiyet ile tamamladı.

        İsviçre'ye epey oyuncusundan yoksun gelen Beşiktaş 22'de Salih Uçan ile gole yaklaşırken perdeyi açan isim Cenk Tosun oldu.

        36. dakikada Beşiktaş öne geçti. Ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Cenk'in vuruşunda top savunmadan geri döndü. Siyah-beyazlı oyuncu dar açısına rağmen savunmadan seken topu bir kez daha kaleye gönderdi ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1

        REKLAM
        DAKİKA DAKİKA ÖZET İÇİN TIKLAYINIZ

        Beşiktaş ikinci yarıda da gol pozisyonları üretmeye devam etti: 53. dakikada sol kanattan topu kazanan Emrecan pasında Muleka'yı buldu. Topla ceza sahasına giren Muleka'nın vuruşu yandan auta çıktı.

        Temsilcimiz 59. dakikada gole çok yaklaştı. Bir anda kontra atağa çıkan Beşiktaş sağ kanattan Semih ile etkili geldi ancak vuruşunda kaleci Saipi topu zorlukla çıkardı.

        78. dakika oynanırken bu kez Lugano gole yaklaştı. Sağ kanattan 40 metre topu süren Renato Steffen ceza sahası içinde boş kalan Shkelqim Vladi'yi buldu Vladi'nin şutu yandan auta çıktı.

        89. dakikada Emrecan Terzi maçın sonucunu söyledi: Kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası dışına gelen topa gelişine vuran Emrecan'ın vuruşunda top ağlara gitti ve Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı.

        90. dakikada saha bir anda karıştı ve Beşiktaş'ta Chamberlain ve Lugano'da Renato Steffen saha içerisinde kavga ettikleri için kırmızı kart gördüler.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ