Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Macaulay Culkin ile Brenda Song evleniyor
        1

        1990'da vizyona giren 'Evde Tek Başına' adlı film serisinde canlandırdığı 'Kevin' karakteri ile ünlenen Macaulay Culkin (41), kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Brenda Song (33) ile oğullarını geçen yıl nisan ayında kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı.

        2

        Culkin ve Song'un, kısa bir süre önce evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandığı konuşuluyordu. People dergisi, söylenti düzeyinde olan bu haberi doğruladı. Çiftin sözcüsü ise herhangi bir açıklamada bulunmadı.

        3

        OĞLUNA ABLASININ ADINI VERDİ

        Öte yandan Culkin, oğluna bir trafik kazasında yaşamını yitiren ablası Dakota Culkin'in adını vermişti. Macaulay Culkin'in ablası, 2008 yılında Los Angeles'ta bir aracın çarpması sonucu 30 yaşında hayata veda etmişti.

        4

        FİLM SETİNDE TANIŞTILAR

        Macaulay Culkin ile Brenda Song, 2017 yılında 'Changeland' adlı filminin setinde tanışmıştı.

        5

        ÇOCUK YILDIZ

        10 yaşında 'Evde Tek Başına' adlı film serisi ile yıldızı parlayan Culkin, daha sonra 'Richie Rich', 'My Girl' gibi yapımlarda rol almıştı. Çocuk yaşta şöhrete ulaşan Macaulay Culkin, Michael Jackson'ın 'Black or White' şarkısının klibinde de boy göstermişti.

        6

        BİR EVLİLİK YAPTI

        Culkin, 1998 yılında kendisi gibi oyuncu olan Rachel Miner ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 2002'de boşanmıştı.

        7

        MILA KUNIS İLE AŞK YAŞADI

        Ünlü oyuncu, daha sonra da aktris Mila Kunis ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, altı yıllık birlikteliklerini 2012'de sonlandırmıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ