Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise: "Baktık gülüştük"

        19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve spor Bayramı’nda sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Hadise, sahneye çıktığında sevenlerinin bayramını kutladı. 19 Mayıs’ın en önemli bayramlarımızdan biri olduğunu söyleyen sanatçı, “Bugün burada bu seyirci ile yürek yüreğe olmak, bu bayramı kutlamak bana gurur veriyor. Ata’mızı saygıyla anıyoruz” dedi.

        "ÇAKTIRMADAN KAĞIDA YAZMIŞ"

        İmza günlerinin sevenleriyle bir araya gelmek için önemli bir fırsat olduğunu dile getiren güzel sanatçı, “Bir imza günümde evlilik teklifi almıştım. 'Benimle evlenir misin” diye çaktırmadan kağıda yazmış. Baktık gülüştük, sonra yürümeye devam etti" itirafında bulundu.

        Bu sene tatil planı yapmadığını vurgulayan ünlü şarkıcı, “Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. İşlerimiz ertelendi, iptal oldu. İnsan bu durumda ne tatil yapabiliyor ne de keyfini çıkarabiliyor. Dua edip kötü günler geçsin diye bekliyorsun. Benim de bu nedenle çok farklı bir planım yok. Ailemle geçireceğim tatilimi” dedi.

        Ramazan ayının ardından yeni klip çalışması olacağının müjdesini veren Hadise, “Allah’ın izniyle yeni klip geliyor” diye konuştu.

        AHMET KURAL SORUSUNA YANIT

        Adı oyuncu Ahmet Kural ile aşk dedikodularına karışan Hadise, “Böyle bir şey yok. Ahmet ya da herhangi biri ile bir mekanda karşılaşabilirim. Bu haber yalan” diyerek iddiaları reddetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ