Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burak Özçivit ile evlenen Fahriye Evcen - Neslihan Atagül gelinliği arasındaki benzerlik!
        1

        3,5 yıldır birlikte olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen dün akşam mutlu sona ulaştı.

        2

        Çiftin düğün törenine sanat, spor ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

        3

        Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in düğün fotoğraflarını görenler, Neslihan Atagül - Kadir Doğulu çiftinin düğün görüntüleri ile benzerlik olduğu tartışmasını başlattı ve sosyal medyada bu konu gece boyu en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

        4

        GELİNLİK TARTIŞMASI

        İlk benzerlik tartışması gelinliklerle başladı. Sosyal medyada çok sayıda kişi Fahriye Evcen'in gelinliğini, Burak Özçivit'in final yapan dizisindeki rol arkadaşı Neslihan Atagül'ün kendi düğününde giydiği gelinliğe benzetti.

        5

        DENİZE SIFIR MEKANLAR

        Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu Çubuklu'da yer alan bir otelde nikah masasına oturdu. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit ise bu özel gün için Sait Halim Paşa Yalısı'nı tercih etti. Her iki düğünde de davetliler mekana deniz yolu ile geldi.

        6

        İLK DANS

        Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun ilk dansları çok beğenilmiş, sonunda çekilen fotoğraf ise günlerce konuşulmuştu. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in ilk danslarına ait benzer bir fotoğraf dün akşam sosyal medyada yayınlandı.

        7

        YAKADAKİ ÇİÇEKLER

        Sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmayan diğer bir detay ise Kadir Doğulu ile Burak Özçivit'in damatlık tercihleri ile yakalarındaki çiçekler oldu. Kadir Doğulu, düğünününde koyu renk damatlık giydi, yakasına ise beyaz bir çiçek iliştirdi. Aynı durum Burak Özçivit için de geçerliydi.

        8

        Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun düğününe katılmamıştı. Doğulu çifti de dün akşamki törene katılmadı.

        9