Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kiralık Aşk 53. son bölümünde neler yaşandı? Kiralık Aşk yeni sezon

        Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Kiralık Aşkdün akşamyeni sezona fırtına gibi başladı. Dizinin yeni bölümünde işler karışıyor. Neriman, sahneye çıkıyor ve kartları yeniden dağıtıyor. Kim kimin için “Kiralık Aşk” olarak tutuluyor? İşte Kiralık Aşk 53. yeni bölüm detayları...

        KİRALIK AŞK 53. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 53'üncü randevusuna çıkanKiralık Aşk'ta olaylar şöyle gelişti: Ömer aşk, gurur ve prensip üçlüsnün arasında gidip geldi. Fakat bunlardan birisini seçmek zorundaydı.İşte bu kararı öğrenmenin vakti geldi. Defne yükselişte, başı dik ve kararlı duruşunu sürdürmeye devam etti. Neriman, yeniden sahneye çıktı ve kartları yeniden dağıtmaya başladı. Peki kim kimin için “Kiralık Aşk” olaraktutuldu?

        Sinan artık başka bir yerde. Üstelik hayatlarınıkarmakarışık edecek bir Pamir Marden var artık. Seda Berensel sahneye çıkıyor. Yepyeni, sürpriz aşklar başlıyor. Sinyor İplikçi aşkıyla kavrulmuş, daha büyük daha çarpıcı, daha karanlık olarak dönüyor.

        KİRALIK AŞK SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim?

        Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba?

        Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ