Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk Laftan Anlamaz 16. son bölümünde neler yaşandı? Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm framganı izle

        Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir izleyici kitlesine sahip olan SHOW TV'nin fenomen dizisi "Aşk Laftan Anlamaz", 16'ncı yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Usta oyuncu Metin Akpınar’ın bu hafta itibarıyla kadrosuna dahil olduğu “Aşk Laftan Anlamaz”da, mutluluk sarhoşu olan Hayat, Murat’a büyük yalanını açıklamakla açıklamamak arasında kalacak.

        AŞK LAFTAN ANLAMAZ 16. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Çarşamba ekranının sevilen dizilerinden “Aşk Laftan Anlamaz”, büyük usta Metin Akpınar’ın kadrosuna katıldığı 16’ncı bölümüyle evlerimize konuk oldu. Akpınar’ın, Hande Erçel’in canlandırdığı Hayat’ın Giresunlu, torununa düşkün, sert mizaçlı fakat yufka yürekli dedesi Haşmet rolüne hayat vereceği dizide olaylar şöyle gelişecek:

        Hayat ve Murat arasındaki tüm sırlar tek tek ortaya çıkmaya, tüm sorunlar çözülmeye başlamıştır. Üstelik o akşam Murat ani bir kararla Hayat’ın avucuna bir de yüzük bırakmıştır. Geriye tek şey kalmıştır artık: Büyük yalanını açıklamak. Acaba Hayat bu yalanı Murat’a kendisi açıklayabilecek midir? Her şeye rağmen yan yanadır iki aşık. Sırlara, yalanlara rağmen adım adım mutluluğa yürümektedirler. Ta ki önlerine Haşmet Dede dikilene kadar...

        AŞK LAFTAN ANLAMAZ 15. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hayat, ilk randevularından sebepsiz ayrılışını nasıl açıklayacağını düşünürken Murat ve Doruk'un “Kutsal Çarşamba” hakkında konuştuklarını duyar. Kızlarla kafa kafaya verip bunu açığa çıkarmaya çalışırlar.

        Annesinin tüm sözlerine rağmen Hayat işten ayrılmayı reddeder. Bu yüzden Emine bir plan yapar. Hayat'ın sevdiği erkeği bulmayı kafasına koymuştur. Sarte'ye geldiğinde işler planladığı gibi gitmez. Üstelik Hayat'ın kimliği de şirkette bir yerlerde kayıptır...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ