Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeter 36. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Yeter dizisi 36. bölümüyle bu akşam seyircisinin karşısına çıkacak. Yeni bölümde Yekta, çocuklarını korumak için cezaevine girmiştir.. İşte Yeter dizisi 36. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        YETER 36. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Atlas'ın zor durumda bıraktığı Yekta, çocuklarını koruyabilmek için cezaevine girmiştir.Yıllarca çalışarak inşa ettiği; ismi, mesleği, itibarı bir anda yerle bir olur. Kendini sıfır noktasında bulur.

        Ama o Yekta Harmanlı'dır. Bu dünyaya kaybetmek için değil; kazanmak için gelmiştir.Şartları kendi lehine çevirmek için doğru zamanı beklerken; geçmişindeki tek pürüzü temizlemek için ilk taşı yerinden oynatır.Dışarda ise, Yekta'nın müebbet hapis yatacağını sanan herkes kendine bir düzen tutturmuştur.

        Yekta'nın dönüşüyle hayatları alt üst olur.Yekta, yaşadıklarında payı olan herkesle tek tek ödeşmeye hazırdır. Planlarını cezaevinde yapmıştır ve daha ilk günden hayata geçirmeye başlar.

        YETER 35. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Aylin'den sonra Tayfun'un da cesedinin çıkması üzerine; Yekta çocukları için daha çok endişelenmeye başlar.Atlas ise; son evladının da ölümüyle büyük bir çöküntü yaşamaktadır.Şüpheler onun üzerinden uzaklaşırken, yeni bulunan ipuçları katil olarak Yekta'yı işaret etmektedir.

        Koşulsuz güven beklentisi içinde olan Yekta, Miray'ın ondan kuşkulandığının farkındadır. Bu hayal kırıklığına neden olur.Miray ise hem kendi, hem de Aylin'in ona emanet ettiği çocuklar için gerçeği öğrenmek zorundadır. Katil Yekta mıdır?Yekta krizle kendi bildiği şekilde baş etmeye çalışır ancak attığı her adım görünmeyen bir el tarafından boşa çıkarılmaktadır.

        Her zaman kendi için bir kurtuluş yolunu daha başta inşa eden Yekta, Atlas'ın teklifiyle ilk defa çıkışsız kalır. Önünde iki seçenek vardır.Ya cesaret edip özgürlüğe yürüyecek ya da çocukları için esarete teslim olacaktır. Tıpkı bugüne kadar Aylin'e yaşattığı gibi..

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ