Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Poyraz Karayel 81. son bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde Bahri Baba ölüyor mu?

        İlker Kaleli'nin Poyraz, Burçin Terzioğlu'nun Ayşegül, Musa Uzunlar'ın da Bahri Bey rolüyle karşımıza çıktığı Poyraz Karayel, 81. bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Bahri Bey ölüyor mu? İşte Poyraz Karayel 81. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        POYRAZ KARAYEL 81. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE BÖLÜM ÖZETİ

        Bahri Bey ölüyor mu?

        Poyraz Karayel'in 81. yeni bölümünde olaylar şu şekilde gerçekleşecek;

        Savaş ağabeyinin katili Bahri'yi ortadan kaldırmak için hamlesini yapıyor.

        Poyraz ve arkadaşları bu kez kolay kurtulamayacakları bir belanın içindedirler. Ancak Girişim'in elinde ölümü beklerlerken hiç ummadıkları biri yardımlarına yetişir.

        REKLAM

        Bu arada Zülfikar nihayet Meltem’e olanların gerçek sorumlusunun Çınar olduğunu öğrenir ve Çınar’dan hesap sormak için harekete geçer. Nevra ise Girişim’e yeniden katılabilmek için onlara Poyraz Karayel’in işini bitireceği sözünü verir. Poyraz Ayşegül’e bir sürpriz yapma hazırlığına girişir. Fakat bu sürpriz birçok kişi için başka sürpriz sonuçlara neden olacaktır.

        Savaş ağabeyinin katili Bahri'yi ortadan kaldırmak için hamlesini yapar. Bahri ölüme adım adım yaklaşırken Ayşegül belki de babasını kurtarabilecek tek kişidir.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Poyraz ve ekibi Girişim'in peşinden gidiyor! Poyraz ve Girişim savaşında hangi taraf kazanacak?

        Çınar'la boşanmaya çalışan Ayşegül artık özgür bir kadındır. Boşandığının müjdesini de Poyraz ile paylaşır.

        Zülfikar, Meltem'in hafızasını eski haline getirebilmek için elinden geleni yapar. Yaptığı komiklikler ise yüzlerde tebessüm bırakır.

        Poyraz, Zülfikar, Sadreddin, Taş Kafa ve Eda'dan oluşan çılgın ekip Girişim'in peşindedir. Eda, Girişim'e dair ipucu bulduğunu ve takip etmeleri halinde hedeflerini ulaşabileceğini Poyraz ve diğer ekip üyeleriyle paylaşır. Fakat hedefe ulaştıklarında Eda haricinde kimse buna inanmaz. Girişim üyesi olduğu düşünülen yaşlı adam, herkesi şaşırtır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ