Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar son bölüm fragmanı ve özeti

        Takipçileriyle 431. defa buluşacak olan Arka Sokaklar'ın bu haftaki bölümünde ekiphem silahlara el koymak hem de Malik Botan, Kenan, Yeşim ve Yaser’i yakalamak için harekete geçer! İşte Arka Sokaklar son bölüm fragmanı ve özeti...

        ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Arka Sokaklar'ın 431. yeni bölümünde olaylar şu şekilde gerçekleşecek;

        Oktay, kardeşiyle buluşmayı beklerken, Yaser, Arif Müdür’ü öldürdüğü takdirde, kardeşine kavuşacağını söyler. Oktay çaresiz durumdadır. Bir tarafta canından çok sevdiği kardeşi, diğer tarafta kendisine güvenen Rıza Baba ve ekibi vardır.

        Arif Müdür, İstanbul Emniyeti’nin bir toplantısına katılacaktır. Tüm emniyet müdürlerinin rapor vereceği bir program hazırlanmaktadır. Oktay, Arif Müdür’ü bu toplantıya giderken takip etmeye başlar.

        REKLAM

        Beklenmedik bir anda, Arif Müdür’e ateş eder. Arif olduğu yere yığılır, Oktay kaçar.

        Müjde ise, Kenan ve Yaser’in elindedir. Ancak, ikisi de kızı farklı emeller için kullanmak isterler. Aralarında yaşanan bu anlaşmazlık silah kaçakçılığı için yaptıkları ortaklığa da etkiler.

        Rıza Baba ve ekibi hem silahlara el koymak hem de Malik Botan, Kenan, Yeşim ve Yaser’i yakalamak için harekete geçer.

        GEÇEN HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Arka Sokaklar'ın geçen hafta yayınlanan 430. bölümünde olaylar şu şekilde gerçekleşmişti;

        Oktay'ı çok zor bir karar bekler. Rıza Baba ve ekibi Malik Botan'ı peşinden gitmeye devam eder. Bu amansız takip kötü sonuçlara yol açacaktır ve Malik Botan'ın hain bir planı vardır.

        Kenan ve adamları, Müjde’yi tuzağa düşürüp yakalamak ister. Samir isimli terörist, askeri bir araca pusu kurarak çok sayıda sivil ve askerin hayatına mal olur.Olayı öğrenenler için bu dehşet verici bir durumdur.Rıza Baba ve ekibibu olaya kayıtsız kalamaz ve bu hain saldırının failini aramak için çalışmalara başlar. Bu araştırmalar sonucunda örgütün karargahını bulan ekip, örgüt ile alakalı herkes hakkında çok önemli bilgilere ulaşır.

        Malik Botan, kız kardeşini kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan Oktay’ı, Rıza Baba ve ekibinin çöküşünde kullanmaya karar verir. Oktay'ın Arif müdürün hayatına karşılık kız kardeşini kurtarma şansı önüne sunulur. Bu haberi alan Oktay şok olur ve kendisini çok zor tutar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ