Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Adı Efsane 8. son bölüm fragmanı ve özeti

        Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadı, Rojde Demirer, Almila Ada ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun yer aldığı Adı Efsane, yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Tarık ve Melis barışıyor. İşte Adı Efsane 8. bölüm fragmanı ve özeti...

        ADI EFSANE YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Melis hayati tehlikeyi atlatıyor! Tarık, özlemlediği hayata kavuşur; Kıvanç ise, Hakan'ı hedefine alır!

        Babasının gitmesine engel olan Melis özlemlediği aile yaşantısına başlamıştır! Tarık için Zeynep'in doğumgünü anı mutluluğun tablosu gibidir. Kızlarının yanısıra Bahar ve can dostunun da yanında olması hayata tutunmasına katkıda bulunmuştur.

        REKLAM

        Bahar'ın annesi kızının Tarık ile olan yakınlığından şikayetçidir! Bahar'ın geçmişteki hatasını tekrar edip üzülmesinden korkmaktadır! Onu uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır!

        Senet parasını Kıvanç'tan alan Hakan ise, düştüğü durumdan habersiz Melis'e karşı ne yapacağını düşünmektedir! Kıvanç, Hakan'ın aldığı borcun sebebini Melis'e farklı anlatır! Melis'in kızgınlığı Hakan'ın suratına tokat olarak yansır!

        Tarık, Bahar ile ilgili duyguları konusunda nasıl bir adım atacak? Bahar, annesine karşı çıkacak mı? Melis ile Hakan aralarındaki anlaşmazlığı çözebilecek mi?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Seçil haklı çıkmıştır, Tarık kızlarına babalık yapmayı becerememiştir. Hakan, Melis’in vurulmasının suçlusunun kendisi olduğunu düşünmektedir. Seyfi’nin alacaklıları, borcu biran önce ödemesi konusunda Hakan’a baskı yapmaya devam ederken Hakan bu işin nereye varacağını tahmin bile edememektedir.

        Tarık baba olmak için verdiği mücadeleye devam edebilecek mi?Ailesinin yükünü tek başına sırtlanan Hakan, onları Seyfi’nin borç batağından kurtarabilecek mi?

        REKLAM

        6. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

        Tarık, Melis’i Hakan’a emanet ederken olabilecekler konusunda hiçbir fikri yoktur. Seçil ise, Melis’in, babasına benzeyen bir adama aşık olup, kendisi gibi acı çekmesinden korkmaktadır. Bahar, annesinin Tarık’la ilgili kaygılarını yersiz bulup itiraz etse de hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir.

        Hakan bir yandan Melis’e karşı hissettikleriyle boğuşurken, bir yandan da Seyfi’nin arkadaşları yüzünden hiç bilmediği bir yola girecektir. Tarık, kızlarının yaralarını sarabilecek mi? Hakan, Melis’in kendisini kullandığını anlayacak mı? Bahar, geçmişte yaptığı hatayı tekrarlayacak mı?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ