Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırlangıç Fırtınası 4. son bölüm fragmanı ve özeti

        Fikret Kuşkan, Emel Çölgeçen, Ayşenil Şamlıoğlu ve Ebru Aykaç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kırlangıç Fırtınası, takipçileriyle 4. kez buluşuyor. Dizinin bu haftaki bölümünde neler yaşanacak? İşte Kırlangıç Fırtınası yeni bölüm fragmanı ve özeti...

        KIRLANGIÇ FIRTINASI YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Kudret ve Fikret öldü zannettikleri Ülfet’i düğünde karşısında görünce şok olurlar. Ülfet’in varlığından artık herkesin haberdar olması Kudret ve Fikret’i iyice köşeye sıkıştırır. Konak içinde Kudret ve oğulları arasındaki gerginlik tırmanmaktadır.

        REKLAM

        Gücü sorgulanan Kudret önüne gelen herkese saldırmaya başlar ve bu durumdan en büyük payı Meryem alacaktır.

        Zehra’yı susturamayacağını anlayan Fikret Hanım, akla hayale gelmeyecek bir tuzakla Zehra’nın iplerini eline alır. Ancak Fikret Hanımın hesap edemediği şey Hikmet’in karısına karşı duyduğu güven ve sevgisidir.

        Yusuf ve Maral arasındaki yakınlaşma, en başta çok umursamadığını düşünse de artık Şahin için dayanılmaz hale gelmektedir.

        Acaba Şahin ve Yusuf’un arası Maral yüzünden açılacak mı? Fikret ve Kudret, Ülfet’e olan öfkelerini konak halkına eziyet ederek çıkarırken Ülfet tüm bunlara sessiz kalamaz ve Kudret için belki de en güçlü darbelerinden birini indirir.

        KIRLANGIÇ FIRTINASI BİR ÖNCEKİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Fikret ve Kudret sırrı saklamak için ne kadar çaba gösterseler de konakta herkes teker öğrenmektedir. Sultan ve Maksut çocukları için susmayı tercih edecekse de, Zehra’nın susmaya hiç niyeti yoktur.

        REKLAM

        Zehra her ne kadar yıllardır gelini olsa da Fikret’in yapabileceklerinin sınırlarından henüz haberdar değildir. Ülfet’in oğlunu bulana kadara asla durmayacağından emin olan Kudret, bu işi kökten çözmeye karar verir. Acaba Ülfet Kudret’in ölüm kapanından kurtulabilecek mi?

        Şahin’in tehlikeyi atlatmasıyla birlikte Reyhan ve Akın’ın düğününün yapılmasına karar verilir. Ancak bütün aileyi düğün gecesi, dengeleri alt üst edecek kadar büyük bir sürpriz beklemektedir.

        2. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Şahin ve Yusuf yanan ahırdan çıkarlar. Şahin’in durumu kötüdür. Ailedeki herkes bunu yaptıranın Kudret olduğunu bilmektedir. Ailenin her bireyi Kudret’e cephe alırlar.

        Ülfet ise Kudret’in etrafına kurduğu ateşten çemberi hızla daraltmaktadır. Ülfet’in döndüğünü öğrenen Fikret yıllar sonra kızıyla karşılaşır. Ana kızın hesaplaşması artık kaçınılmazdır. Ülfet Kudret’i ekonomik yönden sıkıştırınca Kudret oğlunu söylemeye karar verir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ