Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Fi ne zaman başlayacak? Fi yeni sezon ne zaman başlayacak?

        Yayınlandığı günden beri ilgiyle takip edilen ve her bölümü heyecanla beklenen internet dizisi Fi, 12. bölümüyle sezon finali yaparak tatile çıkmıştı. Dizinin takipçileri merakla Fi dizisinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. PekiFi ne zaman başlayacak? Fi yeni sezon ne zaman başlayacak?

        Fİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Şimdiye kadar Puhu TV'de yayınlanan, Mart ayından itibaren Show TV'de yayınlanacak olan ve binlerce takipçisi olan Fi dizisi, geçtiğimiz ay 12. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte izleyiciler de merakla yeni sezonun ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı.

        Başrollerini Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı Fi dizisinin yeni sezonu Eylül ayında başlayacak. Dizideki "Can Manay" karakterini canlandıran Ozan Güven, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda dizinin Eylül ayında yeni sezon ile başlayacağını duyurmuştu.

        REKLAM
        https://www.instagram.com/p/BVZRcSblfPs/?hl=tr&taken-by=ozan.guven

        Fİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Can’ın ortadan kaybolması tüm dengeleri yeniden değiştirir.

        Yıl sonu gösterisinde patlayan kriz, Duru ve Deniz ilişkisinin kaderini belirlerken; Özge ve Sadık ilişkisi de, su yüzüne çıkan gerçeklerden ötürü, çıkmaza sürüklenir....

        Fİ SHOW TV'DE!

        Şimdiye kadar çevrimiçi televizyon platformu Puhu TV'de yayınlanan Fi dizisi, Mart ayından itibaren yayın hayatına Show TV'de devam edecek.

        REKLAM

        Dizinin Show TV'ye geçmesiyle ilgili Vatan Gazetesi'nden Oya Doğan'a konuşan Show TV Genel Yayın Yönetmeni Suavi Doğan, "Sen kanal yöneticisi olsan ve böyle kalitede bir dizi olsa almaz mıydın? Her şeyden öte kanalın marka değerine müthiş katkı sağlayacak bir iş. Açıkçası reytinglerinin de iyi olacağına inanıyorum.Mart'tan itibaren yayın hakları bizde olacak. Mart - Haziran arası diziyi yayınlayacağız.Dizi 60 dakika olduğu için, 26 bölümü her hafta iki bölümü birleştirerek ekrana getireceğiz.Sonuçta 13 haftada bitecek. Dizi devam ederse onları da satın alırız. Bu işin sektöre en önemli katkısı ise sözleşmesi oldu.Televizyonculuk açısından ilk defa denenen bir sistem bu. Sözleşmesi çok uzun sürdü. Aklımıza gelmeyen maddeler çıktı. Şimdi bu sözleşme bundan sonra yapılacak işler için örnek teşkil edecek." ifadelerini kullandı.

        Fİ OYUNCU KADROSU

        Oyuncu Adı Karakter
        Ozan Güven Can Manay
        Serenay Sarıkaya Duru
        Mehmet Günsür Deniz
        Berrak Tüzünataç Özge Egeli
        Büşra Develi Bilge Görgün
        Osman Sonant Sadık
        Tülay Günal Eti
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ