Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Mahkum son bölüm izle! FOX TV Mahkum 22. bölüm full HD tek parça izle! Mahkum yeni fragmanı...
        1

        Yapımını MF Yapım'ın yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği Mahkum dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururuyor. Güney Kore dizisi Innocent Defendant adlı diziden uyarlanan Mahkum'un senaryosunu ise Uğraş Güneş ile Nergiz Herdem uyarlıyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisi her perşembe akşamı izleyicisi ile buluşuyor. İşte Mahkum dizisi 22. son bölüm izleme linki...

        2

        MAHKUM 22. SON BÖLÜM İZLE!

        Mahkum 22. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki linki linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirsiniz.

        https://www.fox.com.tr/Mahkum/bolumler

        3

        MAHKUM 22. BÖLÜM ÖZETİ

        Fırat’ın vakıf ve kara para aklama suçlamalarıyla Büge’yi gözaltına alması, Barış’ın delirmesine neden olur. Fırat düşmanını en zayıf karnından vurmuş, avantajı ele geçirmiştir. Beklemediği bu hamle sonucu Barış eli kolu bağlı oturmayacak, Büge’yi kurtarmanın yollarını arayacaktır. Bir yandan Büge üzerinden Barış’ı almaya çalışan Fırat, diğer yandan can dostu Hacı’yı kurtarmanın peşine düşer. Kısa süre içerisinde dosyasını yeniden açamazsa, Hacı suçsuz yere 24 yıl hapis yatacaktır. Fırat, Hacı için son kozlarını oynamaya karar verir. Yaptığı hamle ile oyunu lehine çeviren Fırat, Büge’ye teklifini sunar. Eğer Barış’ı ona verirse, uzun yıllar ceza almasının önüne geçip, çocuğuyla özgürce yaşamaya devam etmesini sağlayacaktır. Peki Büge Barış’ı Fırat’a verecek midir?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ