Pütürge'de kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı
Malatya'da soğuk hava dalgası etkisini sürdürüyor. Kent merkezinde sağanak yağış etkili olurken, Pütürge ilçesinde kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı.
Bir süredir soğuk hava dalgasının etkisinde olan Malatya'da kent merkezinde sağanak yağış etkili olurken, kırsal bölgelerde ise kar yağışı etkili oluyor. Pütürge ilçesinde bazı bölgelerde kar kalınlığı 1 metreye ulaşırken, Gündeğer Mahallesi'nde ise kar 50 santimetreyi buldu. Mahalle Muhtarı Özcan Yıldırım, kapanan yolların açılması için ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını ve yağışların sürdüğünü söyledi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.