Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'da FETÖ'nün TSK içerisindeki mahrem yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

        Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki mahrem yapılanmasına yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, askeri okullardan ihraç edilen 9 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Malatya İl Emniyet TEM Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 2 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlenirken, gözaltına alınan 7 şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 4'ü etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. 1 şüpheli de adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 2 eski askeri okul öğrencisi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler