Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Maraşlı oyuncuları isimleri ne, yaşları kaç? Maraşlı dizisi oyuncu kadrosu
        1

        Tims&B Productions yapım şirketi tarafından yapılmaktadır. Arda Sarıgün tarafından yönetilen dizi her pazartesi 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak. Peki, Maraşlı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

        MARAŞLI DİZİSİ KONUSU

        Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

        2

        MARAŞLI OYUNCULARI

        BURAK DENİZ - MARAŞLI

        BURAK DENİZ KİMDİR?

        17 Şubat 1991 yılında İzmit'te doğmuştur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde eğitim gören Burak Deniz İlk oyunculuk deneyimini Kolej Günlüğü dizisiyle kazandı. Ardından sırasıyla Sultan (2012), Kaçak (2013), Medcezir (2014) ve Tatlı Küçük Yalancılar (2015), Gecenin Kraliçesi (2016), Aşk Laftan Anlamaz (2016) ve Bizim Hikaye (2017) dizilerinde rol aldı. Burak Deniz, dizi projelerinin yanı sıra Mu Tunç'un yönettiği Arada adlı sinema filminde, Ozan isimli punk bir genci canlandırarak, başrolde yer almıştır.

        MARAŞLI KARAKTERİ HAKKINDA

        Maraşlı 1987 Maraş doğumlu eski bordo bereli Özel Kuvvetlerde yıllarca görev yapmış bir askerdir. Kızı Zeliş'in bir saldırıda yaralanması üzerine görevinden ayrılıp Zeliş'in bakımını üstlenmiştir. Kendisine bir sahaf açan Maraşlı sakin bir hayat yaşamaktadır.

        3

        ALİNA BOZ - MAHUR

        ALİNA BOZ KİMDİR?

        Alina Boz 14 Haziran 1998'da Rusya'nin başkenti Moskova'da doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya’da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul’a geldi. Orada Türkçe öğrendi ve ilkokula gitti. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce reklam ve dergilerde çalıştı.

        Oyunculuk kariyerine yaşında 2013 yılında on beş yaşında Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak başladı. 2014 yılında çalıştı. Paramparça dizisinde Hazal olarak,oyuncu Nurgül Yeşilçay ile birlikte çalıştı. 2016 yılında Kaçma Birader filminde Melis Kahvacı olarak rol aldı. 2017 yılında Böluk filminde rol aldı. 2017 yılında Sevda'nın Bahçesi dizisinde Defne karakteriyle. 2018 yılında Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia Romanova rolünü üstlendi ve aynı yıl Elimi Bırakma dizisinde başrol oynadı.

        Netflix orijinal dizisi Aşk 101'de başrol oynadı ve Eda karakterini canlandırdı.

        MAHUR KARAKTERİ HAKKINDA

        30'lu yaşlarında, güzel, zeki ve entellektüel bir kadındır. Fotoğraf sanatçısıdır. Kendi stüdyosu vardır. İstanbul'da doğmuş, iyi okullarda okumuş, iyi bir çevrede yetişmiş bir kızdır. Ailenin en küçüğü olmasına ve tek kız olmasına rağmen şımarıklığı ya da küstahlığı yoktur. Sadece kendine güveni vardır. Çünkü çocukluğunda iki abisiyle baş etmiştir. Belki adından sebep, melankoli sahibidir. Bazen kendini yalnız hisseder. Yalnız kalmayı da sever aslında.

        4

        KEREM ATABEYOĞLU - AZİZ TÜREL

        KEREM ATABEYOĞLU KİMDİR?

        9 Şubat 1968 yılında dünyaya gelmiştir. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitiren ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümüne devam eden Atabeyoğlu, ilk deneyimini Kent Oyuncuları'nda edindi. Dormen Tiyatrosu ve Tiyatrokare'de birçok oyunda rol aldı. Dizi, film, reklam ve belgesel seslendirmeleri yapmakta olan sanatçının, İlk evliliğinden Doğa adında bir kızı vardır. 2011 yılının sonunda, kendisi gibi oyuncu olan Almıla Uluer ile evlenmiştir. Bu evliliğinden de 2014 Şubat'ında doğan Altan adında bir oğlu vardır.

        Kerem Atabeyoğlu, 1955'ten 1995'e Dormen Tiyatrosu'nun 40 Yılı isimli kitabın yazarıdır.

        ÖDÜLLERİ

        Magazin Gazetecileri Derneği, 1994, Yılın En Başarılı Tiyatro Oyuncusu ödülü

        Selim Naşit Özcan Tiyatro Ödülleri, 2004, "En Başarılı Yardımcı Komedi Erkek" ödülü

        AZİZ TÜREL KARAKTERİ HAKKINDA

        65 yaşındadır. Ailenin babasıdır. Genelde müşfik, sevgi dolu ama otoriter bir babadır. İş dünyasında saygın bir isimdir. Adanalı saygın bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldikten sonra iyi bir eğitim almış ve genç¸ yaşlarında iş adamı olmuştur. Şimdi ise ülkenin en büyük özel havayolu şirketinin sahibidir. En çok kızı Mahur'a düşkündür.

        5

        SAYGIN SOYSAL - SAVAŞ

        SAYGIN SOYSAL KİMDİR?

        Saygın Soysal, 21 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. İki yaşındayken Bursa'ya taşınmışlar. İlkokul bitince de Trabzon'a taşınmışlar. Liseyi Trabzon'da okuduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünden mezun olmuştur.

        2005 yılında "Kırık Kanatlar" adlı dizide Cansel Elçin, Mehmet Ali Nuroğlu, Özge Özberk, Begüm Birgören, Şemsi İnkaya, Türkü Hazer, Sermiyan Midyat ile birlikte oynamış ve Çavuş Yunus karakterini canlandırmıştır.

        2006 yılında başrollerinde Cansel Elçin, Beren Saat, Okan Yalabık'ın oynadığı "Hatırla Sevgili" adlı televizyon dizisinde Recep Tayyip Erdoğan'ı canlandırdı.

        Saygın Soysal , 2013 yılında "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide Mercan ağa karakterini canlandırdı. Saygın Soysal , 2014 yılında "Kara Para Aşk" adlı dizede Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre ile birlikte oynadı.

        SAVAŞ KARAKTERİ HAKKINDA

        40 yaşlarındadır. Yakışıklı, karizmatik, atletik vücutlu, yüksek zevkleri olan, zeki ve karanlık bir adamdır. En iyi puroyu, şarabı bilir. Damak tadına düşkündür, üstü başı zevklidir. Çoğunlukla siyah giyinir. Sanattan anlar. Xeroderma Pigmentosum, diğer adıyla EPP hastasıdır. Yani güneşe çıkamaz. Hayatını hep karanlık ortamlarda sürdürmek zorundadır, dışarı çıktığında çok dikkatli olur. Çünkü vücudu tepki göstermektedir. En belirgin özelliği bu hastalıktır. Güneşli havalarda kullandığı özel bir şemsiyesi vardır. Biriyle konuşurken sarf edilen önemli kelimeleri konuşma esnasında not defterine yazma huyu vardır.

        6

        CEMİL BÜYÜKDÖĞERLİ - İLHAN

        CEMİL BÜYÜKDÖĞERLİ KİMDİR?

        24 Aralık 1980 yılında dünyaya gelmiştir. 1999 yılında Gazi Anadolu Lisesi bitirdi. 2000'de Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro ana sanat dalı oyunculuk bölümü'nü kazanmıştır. Bu bölümde Şahan Gökbakar ile tanıştı.

        İlk kez 2005 yılında Dikkat Şahan Çıkabilir'de Prof.Dr.Fahrettin Topak rolüyle ekran karşısına çıkan Cemil Büyükdöğerli, daha sonra Gen filminde oynadı. Daha sonrasında Kavak Yelleri dizisinde "Atakan" rolünü canlandırdı. Cemil Büyükdöğerli ayrıca önce Tamay Kılıç, sonrasında Defne Joy ile birlikte TV 8'de Bir İş İçin Lazım adlı yarışmayı sundu.

        İLHAN KARAKTERİ HAKKINDA

        41 yaşındadır. Aziz'in en büyük oğlu, Mahur'un abisidir. Şirketin yönetim kurulu başkanıdır. Tam bir işkoliktir. Çok iyi bir ticari zekası vardır. Şirketin bu derece büyümesinde hayati rolü vardır. Tüm vaktini ise ayırdığı için karısı Dilşad'a ve oğlu Oğuz'a yeterince ilgi gösteremez.

        7

        SERHAT KILIÇ - NECATİ

        SERHAT KILIÇ KİMDİR?

        8 Temmuz 1975 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 1994'te Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Tiyatro bölümünü burslu olarak kazandı. 1998 yılında yüksek şeref öğrencisi olarak bu okuldan mezun oldu. İlk profesyonel oyunu Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Rutkay Aziz rejisiyle 1998 Ariel Doffman'ın Kayıplar (Dullar) adlı oyunudur. 1999 - 2000 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Aynı yıllarda, Diyarbakır Şehir Tiyatroları'nda sahne ve oyunculuk dersleri verdi ve bu kurumda Barış Adası adlı oyunu yönetti.

        2002 yılında mecburi hizmetini tamamlamak üzere Erzurum Devlet Tiyatrosu'na oyuncu olarak atandı. 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Reji üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlayıp Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı. 2008 yılında Devlet Tiyatroları'ndaki görevinden istifa ederek çalışmalarına İstanbul'da devam etmeye başladı. İstanbul'da çalıştığı tiyatrolar arasında Tiyatro Dot, BKM gibi tiyatrolar yer almaktadır. 2009 - 2010 sezonunda “İntiharın Genel Provası” adlı oyun ile İstanbul Şehir Tiyatroları'na katıldı.

        “İntiharın Genel Provası” adlı oyun 3 sezon İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda kapalı gişe olarak sahnelendi. Serhat Kılıç, dört farklı karakteri canlandırdığı bu oyundaki performansı ile 14. Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında, Yılın En Başarılı Müzikal ve Komedi Erkek Oyuncusu dalında adaylığa layık görüldü. 2012 yılında Cats&Dogs (Soho İstanbul) adlı bir prodüksiyon şirketi kurdu. 2014 yılında Cannes Film Festivali Altın Palmiye Ödülü'nü kazanan Nuri Bilge CEYLAN'ın yönetmenliğini yaptığı Kış Uykusu filminde İmam Hamdi karakterini canlandırdı. Bu filmdeki performansı ile 47. SİYAD ödülleri, En iyi yardımcı erkek oyuncu performansı dalında adaylığa layık görüldü.

        Oyuncu, 2014 yılı Kasım ayında, oyunculuk, yazarlık, dans ve şan eğitimi veren Okul Serhat Kılıç'ı kurmuştur. 2014 yılında kurduğu tiyatro atölyesi olan Serhat Kılıç Okul'u hizmete açmıştır.

        NECATİ KARAKTERİ HAKKINDA

        35 yaşındadır. İlhan'ın küçüğü, Mahur'un büyüğüdür. Entelektüel ve karizmatik bir adamdır her şeye rağmen. Serseri görünüşlüdür. Tam bir tutunamayan, ayrıca da alkoliktir. Sabah akşam durmadan elinde matarasıyla içmektedir.

        8

        ROJDA DEMİRER - FİRUZAN

        ROJDA DEMİRER KİMDİR?

        Rojda Demirer, 12 Ağustos 1980 yılında Ankara'da doğmuştur. Baba tarafından Diyarbakırlıdır. 1988 yılında TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu yapmaya başlamıştır. Bunu daha sonra TRT' de çocuk dizileri, program sunuculukları ve film, dizi ve çizgi film dublajları takip etmiştir. 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümüne girerek 2001 yılında mezun olmuştur. 2003-2008 yılları arasında da Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu sanatçı olarak görev almıştır. Sevgili Dünürüm, Geniş Aile, Çarpışma gibi önemli dizi projelerinde yer almıştır.

        FİRUZAN KARAKTERİ HAKKINDA

        37 yaşındadır. Tam bir afettir. Sedef Hanım'ın aksine asil bir kadın değildir. Daha çok orta sınıf bir aileden gelmektedir. Hırsları vardır. Eğitimi yoktur. Cilvesi ve güler yüzüyle Aziz Bey'i kendine aşık etmeyi başarmıştır. Firuzan, Aziz'e iyi gelir. Lakin Aziz yaşı itibariyle Firuzan'ı her zaman mutlu etmeye muktedir değildir.

        9

        MELİS İŞİTEN - DİLŞAD

        MELİS İŞİTEN KİMDİR?

        Melis İşiten, 1989 yılının Haziran ayında dünyaya geldi. Kendini bildi bileleli sahneye merakı olduğunu belirten Melis İşiten, üniversitede tiyatro bölümünü seçti. Tiyatro eğitimi ardından oyuncu koçluğu yapmaya ve iyi bir anlatıcı olmak için eğitimlere gitti. Tanışmalarının üzerinden 3 ay geçtikten sonra 2014 yılında Uraz Kaygılaroğlu ile Kahramanmaraş’ta ailelerinin de haberi yokken evlendi. Melis İşiten, 2016 yılında kızları Ada’yı dünyaya getirdi. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar çok konuşulan Melis İşiten- Uraz Kaygılaroğlu çifti 2019 yılında boşandı.

        DİLŞAD KARAKTERİ HAKKINDA

        35 yaşındadır. İlhan'ın karısıdır. Genç¸ yaşta evlenip hamile kalmıştır. Konservatuar mezunudur. İnce zevkleri olan klas bir kadındır. Kültürlü, entellektüel biridir. Son derece şık ve zariftir. Mahur'un ailede tek dertleşebildiği ve en iyi anlaştığı kişidir.

        10

        CİHAN YENİCİ - OZAN

        CİHAN YENİCİ KİMDİR?

        4 Şubat 1983'te, İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi'nde Fizik Bölümü'nü okudu. Huzurum Kalmadı, Hicran Yarası, Yaban Gülü, Canım Ailem, Kavak Yelleri, Bir Dilim Aşk ve Lise Defteri adlı dizilerde rol aldı.

        Kaçak Gelinler'de Ege rolünü üstlenen Yenici asıl çıkışını o zaman yakaladı. Kalbine Sor' adını taşıyan 9 şarkılık bir albümü bulunuyor.

        OZAN KARAKTERİ HAKKINDA

        39 yaşındadır. Türel Holding'in genel müdürüdür. İlhan'ın en yakın adamıdır. İlhan'la dostlukları çok eskiye dayanır. Aynı okulda okumuşlardır, o gençlik zamanlarında beraber takılmışlardır. Aralarında çok yaş farkı olmasa da Ozan'ın öz abisi gibidir İlhan. Ona hep destek olmuştur. Ozan da onu sever sayar.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ