Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı! Aldatma olayını tatlıya bağladılar - Magazin haberleri
        1

        Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giyen Mauro Icardi'nin menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekmişti.

        2

        Icardi'nin iki çocuğunun annesi olan Nara, gönderisinde "Bir o..... için aileni mahvettin!" şeklinde mesaj yayınlamış ve Paris'ten Milano'ya gitmişti.

        3

        Wanda Nara'nın paylaşımının ardından Icardi de Instagram hesabından eşiyle olan karesini Nara'yı etiketleyerek hiçbir şey olmamış gibi, "Mutlu günler." notunu düşmüştü.

        4

        "ELİMİ YÜZÜKSÜZ DAHA ÇOK SEVİYORUM"

        Mauro Icardi'nin bu hamlesine Wanda Nara'dan jet yanıt gelmişti. Elinin fotoğrafını paylaşan Nara, "Elimi yüzüksüz daha çok seviyorum." demişti.

        Aynı gece ünlü futbolcuyu takipten çıkan Wanda Nara, Mauro Icardi ile olan fotoğraflarını da Instagram hesabından silmişti.

        5

        Nara, yakın arkadaşı Chismes de Ker'e yaptığı açıklamada Icardi'den ayrıldığını ve olayın içinde üçüncü bir şahsın dahil olduğunu söylemişti.

        6

        EŞİNİN PEŞİNDEN GİTTİ

        Icardi, PSG'nin hafta sonu oynadığı Angers maçının kadrosuna ailevi sebeplerden ötürü dahil olmayıp, izin alarak eşinin peşinden İtalya'ya gitmişti. Nara ile aldatma olayını tatlıya bağlayan ünlü futbolcu, Wanda Nara ile pozlarını takipçileriyle paylaştı.

        7

        "AİLEMİZE GÜVENMEYE DEVAM ETTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER"

        Mauro Icardi, eşi ve aynı zamanda menajeri olan Nara'ya, "Bu güzel aileye güvenmeye devam ettiğin için teşekkür ederim aşkım. Seni seviyorum." sözleriyle seslendi. Icardi, daha sonra "Sevdiklerinizi incitmek ne kadar acıtıyor? Sadece incittiğiniz kişiler sizi affedince iyileşirsiniz." ifadelerini kullandı.

        Ancak eşinin yayınladığı fotoğrafı henüz beğenmeyen Wanda Nara, konuyla ilgili paylaşımda bulunmadı.

        8

        FOTOĞRAFINI BEĞENDİ

        Öte yandan her şey Wanda Nara'nın Mauro Icardi'nin takip etmediği halde China Suarez'in bir fotoğrafını beğendiğini görmesiyle ortaya çıkmıştı.

        Arjantinli oyuncu ve model China Suarez, Wanda Nara'yı da tanıyordu. Suarez'in de iki çocuğu bulunuyor.

        AS'ın haberine göre; China Suarez ile Mauro İcardi, Telegram'da konuşmaya başlıyor. Wanda, cumartesi günü Icardi'de bir tuhaflık sezmesinin üzerine ondan hesaplarının şifresini istedi ve Telegram'daki sohbeti gördü. China Suarez gün içinde fotoğraflarını atarken, Mauro İcardi de antrenmandan görselleri ünlü oyuncu ile paylaştı.

        9

        TAKIM ARKADAŞIYLA EVLİYDİ

        Wanda Nara, 2008-2013 yılları arasında Mauro Icardi ile Sampdoria'dan takım arkadaşı Maxi Lopez ile evliydi. Ancak Nara ve Icardi birlikteliği başlayınca Wanda Nara, Lopez'den ayrıldı ve 2014'te Mauro Icardi ile evlenmişti.

        10

        5 ÇOCUK ANNESİ

        Nara'nın Lopez ile birlikteliğinden üç çocuğu bulunuyor. Wanda Nara ile Mauro Icardi'nin de iki çocuğu var.

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ