Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Gazeteci Taki Doğan'a menfur saldırı

        HABERTÜRK Ankara Temsilcisi Taki Doğan, Eski Bakan Musaoğlu'nun oğlu Hamdi Musaoğlu'nun saldırısına uğradı. Ankara'da müteahhitlik yapan Hamdi Musaoğlu, evinin bahçesinde köpeğini dolaştıran Taki Doğan'a hakaretler edip saldırdı. Şu anda Ankara Akay Hastanesi'nde bulunan Taki Doğan'ın burnunda bir çatlak tespit edilirken tetkikleri sürüyor. Saldırgan ise ailesini de yanına alarak kaçtı. Polis, Ankara'yı terk eden saldırganı arıyor. Saldırgan Hamdi Musaoğlu'nun kardeşi Bekir Musaoğlu da bir süre önce Havaalanı'nda kendisini aramak isteyen polislerle kavga etmiş, ' Ben bakan oğluyum, beni arayamazsınız diyerek' olay çıkarmıştı. Ankara Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili hızla harekete geçerken Cumhuriyet Savcılığı da soruşturma başlattı.

        HASTANEYE KALDIRILAN DOĞAN OLAYI ANLATTI. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        "Öyle kırık falan yok. Doktorlar 'müşaade altında tutalım' dediler. Küçük köpeğimi arkadaşımın evinini önünde gezdiriken bu zat "defolun gidin" diyerek resmen saldırıya geçti. Şort, fanila ve ayağımda terlikleyim şu an... O gelirken ben elimi uzatıyordum. O boyu posuyla, bayağı da yapılı birisi, bir darbeyi aldık ve apartmanın karşısında boğuşmaya başladık. Daha fazla darp almamak için o mücadeleyi verdim. Bir kaniş köpeğinin gezdirilmesi kadar saçma bir bahane olamaz. Daha sonra vatandaşlar ayırmaya çalıştı. Birisi su getirdi vatandaşlardan. Sürahiyi aldı kırdı ve cam parçasıyla saldırdı. Polis çağırdık ve kaçtı arabasına binip. Bizi memleketimizden göndermek isteyenler var. Ankara'da bizi bilirler tanıdığımız eşimiz dostumuz çoktur bilirler sayarlar severler. Ama bize bile çekin burdan diyebilecek kadar bir vahşet, barbarlıkla karşı karşıya kaldık. Camla saldırısı sonucu yara almadım ama burnuma gelen darbe sonucu bir kanama meydana geldi. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Bu bize yapılırsa kime ne yapılmaz bunu anlıyorum ve biz kendimizi Ankara'nın muhtarı diye biliriz, böyle bir olayla karşı karşıya kalmak çok üzücü. Spor kıyafetlerimizle bir pazar günü sokakta yürüyemeyeceğiz demek ki. Kovboy filmlerini geçen bir olay bu... Bu yaşta sokakta bir mücadele veriyorsunuz ve benim by-pass'lı olduğumu bilmelerine rağmen böyle bir davranış... Bu insanların delikanlılığı da bu işte. Burnun bittiği yerde ufak bir kırık olabileceğini söyledi doktorlar. Olay Adliye'ye intikal etti şu an, biz şikayetimizi yaptık. Fevkalade üzgünüz. Zaten zor bir vatandaş olduğunu biliyoruz. Apartmanındaki herkes ile küs ve zorba bir yaşamı olduğunu herkes biliyor."

        TAKİ DOĞAN'IN AVUKATI DEMİR AKAN GEREKEN ŞİKAYETLERİN YAPILDIĞINI SÖYLEDİ. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        Taki Doğan'ın avukatı Demir Akan şunları söyledi: Gereken şikayetler yapıldı. SavcıBey'in kontrolü altında olay takip ediliyor. Saldırgan en kısa sürede yakalanacaktır ve olay net bir şekilde ortaya çıkacaktır. Taki Bey'e 13:00 sıralarında önce sözlü ardından da fiziki saldırı gerçekleştirildi. Şu anda durumu iyi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ