Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mehmet Ali Erbil'den üzücü haber: Mehmet Ali Erbil yoğun bakımda - Magazin haberleri

        2018'in ekim ayında evinde düşerek yaralanması sonucu kaburgaları kırılan ve bu nedenle tedavi gördüğü sırada ‘kaçış sendromu' hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, 9 ay boyunca tedavi görmüştü.

        Mehmet Ali Erbil, sevenlerini yine korkuttu. Erbil, önceki gece kalp spazmı geçirdi ve Maslak'taki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

        YEŞİM ERBİL: YOĞUN BAKIMDA

        Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Yeşim Erbil yaptığı açıklamada ise, ünlü şovmenin yoğun bakımda olduğunu açıkladı:

        Abimin durumu iyi endişelenecek birşey yok. Bir kalp spazmı geçirdi. Bu tip durumlarda hasta yoğun bakımda tutulur. Bu nedenle yoğun bakımda. Şu an klinik durumu iyi çok şükür. Birkaç gün daha kalıcak. Kardiyolog doktorlar abimi takip ediyor gerekli tedavisi yapılıyor. Kendinde, yiyor, içiyor ve konuşuyor. Yakın takip için hastanede kalması gerekiyor. İlginize teşekkür ederiz. Her zaman sevenlerinin duası ile iyileşti. Bunu da en kısa sürede atlatacak inşallah.

        REKLAM

        SETLERE DÖNMÜŞTÜ

        Mehmet Ali Erbil, 'Hababam Sınıfı' ile setlere dönmüştü. Filmin yeni serisinde rol alacak olan Erbil, ilk set gününü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Erbil, "Yeni Hababam geliyor. Gerçekten geliyor. İlk 1981'de Hababam'da rol almıştım" ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şovmene abisi Mustafa Erbil ile dostları Tolga Yüce ve Ercan Avşar eşlik etmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ