Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mehmet Günsür anne ve babasını paylaştı: 1964... - Magazin haberleri
        1

        "İstanbul Kırmızısı", "Aşk Tesadüfleri Sever" ve "Atiye" gibi projelerde rol alan oyuncu Mehmet Günsür, sosyal medya hesabından nostaljik bir paylaşımda bulundu

        2

        "1964..."

        47 yaşındaki oyuncu, anne ve babasının yıllar önce çekilen siyah-beyaz fotoğrafını "Anne ve baba... 1964..." notuyla yayınladı. Günsür'ün paylaşımı, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

        3

        2018 YILINDA BABASINI KAYBETMİŞTİ

        Öte yandan ünlü oyuncunun babası Teoman Günsür, 2018 yılında yaşamını yitirmişti.

        4

        "FİLM, İLİŞKİMİZ YÜZÜNDEN YARIM KALDI"

        2006'da yönetmen Katerina Mongio ile nikah masasına oturan ve Maya, Ali ve Cloe adında üç çocuğu bulunan Mehmet Günsür, geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda eşi ile ilgili, "Onun çektiği bir filmin setinde tanıştık. 30 dakikada sırılsıklam aşık oldum. Film, ilişkimiz yüzünden yarım kaldı. Aşk devam ediyor." demişti.

        5

        MEHMET GÜNSÜR HAKKINDA

        Mehmet Günsür, 8 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul'un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Oyunculuğa henüz 7 yaşındayken çeşitli televizyon reklamlarında oynayarak adım attı. Eğitim hayatını İtalyan Lisesi ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamladı.

        6

        Bir müzik grubuyla birlikte konserler veren Mehmet Günsür, dört yıl boyunca bir restoran işletti. "Hamam" adlı sinema filminin seçmelerine katıldı ve deneme çekimlerinin ardından role kabul edildi. Filmde aldığı rolle birlikte geniş kitlelere adını duyurdu.

        7

        Mehmet Günsür, özellikle 2011 yapımlı "Aşk Tesadüfleri Sever" adlı filmde başrol oynadığı "Özgür Turgut" karakteriyle adını Türkiye'ye duyurdu.

        Günsür, 2012-2014 yılları arasında yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl" adlı televizyon dizisinde "Şehzade Mustafa" rolünü oynadı ve bu rolle de unutulmayan bir oyuncu oldu.

        8

        Ünlü oyuncu, "Fi" adlı dizide Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ile birlikte başrolü paylaşmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ