Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mergim Berisha için flaş transfer iddiası! - Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'den beklentilerin altında kalarak Alman ekibi Ausburg'a kiralık olarak giden Mergim Berisha için flaş bir iddia ortaya atıldı.

        2

        Alman ekibinin yöneticileri daha önce Berisha'nın sözleşmesinde yer alan satın alma maddesini kullanacaklarını açıklamıştı.

        3

        Kicker'de yer alan habere göre ise, Augsburg'un 25 yaşındaki futbolcunun opsiyonunu kullandıktan sonra oyuncuyu başka bir takıma satabileceği aktarıldı.

        4

        Augsburg'un 2022-2023 sezonunda mali zarara uğraması muhtemel olduğu için kar edebileceği oyuncuları satmayı planladığı aktarıldı.

        5

        Kiralama anlaşmasına göre, Berisha'nın bonservisini almak için Augsburg'un Fenerbahçe'ye 4 milyon euro ödemesi gerekiyor.

        6

        Alman ekibinin, Berisha için 20 milyon euro'luk bir gelir beklediği iddia edildi.

        7

        Fenerbahçe'nin 5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Berisha'nın şu anki piyasa değeri Transfermarkt'e göre 12 milyon Euro olarak biliniyor.

        8

        Kariyerinde bir sonraki adımı atmak isteyen Berisha'nın da bu duruma açık olduğu iddia edildi. Sezon sonunda Berisha'nın istediği takımlardan teklif gelmesi ve bu teklifin Ausburg'un beklentilerine uymasıyla kulüpten ayrılmasına izin verilecek.

        9

        Augsburg forması altında şimdiye kadar 21 maça çıkan Berisha, 9 gol attı ve 4 asist yaptı. 25 yaşındaki futbolcu, Augsburg'taki gösterdiği başarılı performansıyla Alman Milli Takımı'na da seçildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ