Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Boluğur'dan 'Emre Kaya' açıklaması: Arkadaşız!
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün şarkıcı Emre Kaya ile birlikte Bebek'teydi. Kaya ile bir mekanda sohbet eden Boluğur, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        Ünlü şarkıcı ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı haberleri hakkında konuşan oyuncu, Emre Kaya ile birlikte müzik çalışması yaptıklarını ifade ederek, 'aşk' iddialarını yalanladı.

        3

        "ARKADAŞIZ!"

        Merve Boluğur, "Daha önce açıklama yapmıştım. Emre benim çok iyi arkadaşım. Emre iyi bir müzisyen. Kendisiyle çok iyi bir müzik alışverişimiz var." dedi.

        4

        "BEN ŞEFFAF BİR İNSANIM!"

        Şu an hayatında önceliğinin müzik olduğunu belirten Boluğur, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

        Artık doğru yazın, ben şeffaf bir insanım. Sevgilimse açık açık 'sevgilim' derim yani.

        5

        Şarkıcı Emre Kaya ise 'aşk' haberleri hakkında sessizliğini korudu. Kaya ve Boluğur, aynı otomobille oradan ayrıldı.

        6

        "ARTIK ARKADAŞ BİLE DEĞİLİZ!"

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Merve Boluğur ile ilişkisini bitiren işletmeci Erkan Şen, oyuncunun, "Biz Erkan'la arkadaşız." sözlerine yanıt vermişti.

        Şen, "Öyle bir durum asla söz konusu dahi değil. Biz Merve ile artık arkadaş bile değiliz." açıklamasında bulunmuştu.

        7

        "KONUŞMAYI DEĞİL, YAŞAMAYI SEVİYORUM!"

        Daha önce özel hayatından bahseden oyuncu, yeni bir birlikteliğe yelken açtığı işletmeci Erkan Şen'in kendisine değer verdiğini ancak yaşadığı aşkla ilgili fazla konuşmayı sevmediğini anlatmıştı.

        Boluğur, konuyla ilgili, "Bana gerçekten çok değer veren bir adam. Fazla konuşmayı değil, yaşamayı seviyorum. Mutluyum, mutluluğum daim olsun, giderek katlanarak artsın. Birincisi bu... ikincisi; projelerimle ilintili isteklerim olur inşallah. Hatta oldu diyebiliriz." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "BU HAYATA BİR KERE GELİYORUM"

        Merve Boluğur, ayrıca oyunculuktan elde ettiği tecrübelerini müzik alanına aktarmayı istediği için müzikle ilgilendiğini ve uzun dizi süreleri nedeniyle setlerden uzak durduğunu da açıklamıştı.

        Boluğur, "Şarkı çalışmam var, sözlerini ben yazdım. Klibin senaryosu bana ait zaten. Çekimi yurt dışında yapmayı düşünüyoruz, güzel bir heyecan. Müziği çok seviyorum. Hem dinlemeyi hem de üretim kısmını... Şu an seçim yapmadım fakat klip için kumral biri olur erkek olarak. Ben kendi oyunculuk bilgimi müziğe aktarmayı istedim, senelerin birikimi var bende. Müziğe çok heyecan duymaya başladım, içimde böyle bir potansiyel olduğunu fark edince de buraya yönlenmeye başladım. Artık icraat kısmına geldim açıkçası. Bir proje var oyunculukla ilgili, onu hayata geçirmeyi istiyorum. Gelen işler de oluyordu. Kabul etmememin sebebi; uzun ve yorucu set saatleridir. Ben biraz kendi hayatımda kendime değer veren biriyim ve bu hayata bir kere geliyorum. Uzun süren bir işimiz var, asıl istediğim; kendi belirlediğim saatlerde çalışmak." demişti.

        9

        "BEN KENDİMİ ONAYLIYORUM"

        Oyuncu, "Müzik camiası sizi kolay kabullenecek mi?" sorusuna ise, "Ben kendimi onaylıyorum. Kendime kendimden onay ve destek veriyorum. Tabii bu yolda yanımda olacak insanlar var. Gerisi bende. Ben kendim mutluluğum için bu işi yapıyorum. Beni büyük ihtimal sahnelerde de görebilirsiniz." şeklinde iddialı bir cevap vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ