Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Meryem İrem Şahin: Benim başka bir sevgilim var - Günün magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin, Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Oliver Tembo ile ilişkisiyle uzun süre konuşulan Şahin’in yanında bu kez başka bir arkadaşı vardı.

        2

        "BENİM BAŞKA BİR SEVGİLİM VAR"

        İkili, bir mağazanın erkek reyonundaki ürünleri yaklaşık bir saat inceledi. AVM’den ellerinde poşetlerle ayrılan Meryem İrem Şahin ile arkadaşı, basın mensuplarını görünce panikleyerek, birbirlerinden uzaklaştı. Şahin, gazetecilerin sorularına, "Kendisi benim asistanım olur. Sevgilim değil. Benim başka bir sevgilim var" cevabını verdi.

        3

        Meryem İrem Şahin, "Erkek reyonundan alışveriş yaptınız, biz de sevgiliniz için alışverişe çıktığınızı düşündük" ifadelerini kullanan muhabirlere, "Hayır, erkek reyonunda alışveriş yapmadık. Kadın reyonundaydık" yanıtını vererek, oradan uzaklaştı.

        4

        ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDILAR

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda popçu Edis'in Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin ile öpüşürken çekilen görüntüleri magazin gündeminin en çok konuşulan olaylarının başında gelmişti.

        5

        "YAKIN ARKADAŞLAR"

        Edis, Maçka'daki bir mekanda eğlenmiş ve sarışın bir kadın ile dudak dudağa öpüşürken objektiflere takılmıştı. Kimliği merak edilen güzelin ise Meryem İrem Şahin olduğu ortaya çıkmıştı. Meryem İrem Şahin'in yakın çevresinden yapılan açıklamada ise, "Edis ile yakın arkadaşlar" denilmişti.

        6

        EVDE KRİZ ÇIKTI

        Basına yansıyan haberlerin ardından anne Didem Şahin'in bu duruma çok sinirlendiği ortaya çıkmıştı. Komşularının iddiasına göre; Anne-kız, İstanbul Levazım'daki evlerinde bir tartışma yaşamıştı. Anne Şahin, davranışlarına dikkat etmesi hususunda kızını uyarmıştı.

        7

        "ONLARIN HAYATINA KARIŞMIYORUM"

        Selami Şahin ise, "Çocuklarım büyüdü, onların hayatına karışmıyorum. Evlatlarım benimle arkadaş gibidir. Onlar karar verir ben ise karşılarım" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Selami Şahin-Didem Şahin çiftinin, kızları Meryem İrem dışında, Lider ve Emirhan adında iki oğlu var.

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ