Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları! O bölgeler için fırtına uyarısı!
        1

        Meteoroloji'den bugün için son dakika hava durumu uyarıları geldi. Türkiye geneli mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edilirken bazı bölgelere fırtına uyarısı yapıldı. İşte Meteoroloji'nin uyarı yaptığı o bölgeler...

        2

        Yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu,

        3

        Trakya, Çanakkale ve İzmir çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı,

        4

        diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        5

        HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

        6

        RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey ve Kıyı Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

        7

        KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI:

        Rüzgarın; Marmara ile Kuzey ve Kıyı Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ( çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, yağışla birlikte görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi vb...) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

        8

        Kuzey Ege'de rüzgarın bugün (03.02.2018 Cumartesi) ilk saatlerden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Pazar günü (04.02.2018) akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

        9

        Marmara'da rüzgarın bugün (03.02.2018 Cumartesi) öğle saatlerinde güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Pazar günü (04.02.2018) akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

        10

        Batı Karadeniz'de rüzgarın bugün (03.02.2018 Cumartesi) sabah saatlerinde güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Pazar günü (04.02.2018) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

        11

        Güney Ege'de rüzgarın Pazar günü (04.02.2018) ilk saatlerden itibaren güney yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Pazartesi günü (05.02.2018) akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ