Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Metin Akdülger sevgilisi Cansu Akın ile ilk kez görüntülendi! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Metin Akdülger, bir süredir aşk yaşadığı YouTber sevgilisi Cansu Akın ile önceki gün ilk kez Arnavutköy'de görüntülendi.

        Bir mekanda baş başa yemek yiyen Akdülger ile Akın, basın mensuplarının kendilerini görüntülediklerini fark etmeleriyle utangaç tavırlar sergiledi.

        2

        Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Metin Akdülger, "Dijital plotformlarda yayınlanacak iki projeyle görüşüyorum. Yeni sezonda televizyon projesi olmayacak." dedi.

        3

        "HER ŞEY YOLUNDA"

        Ünlü oyuncu, ilişkisiyle ilgili sorulara da, "Her şey yolunda, teşekkür ederim." şeklinde yanıt verdi.

        4

        BİRLİKTELİKLERİNİ SOSYAL MEDYADAN İLAN ETMİŞLERDİ

        Öte yandan bir süredir haklarında çıkan aşk dedikoduları karşısında sessiz kalan Metin Akdülger ile Cansu Akın, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan aşklarını ilan etmişlerdi. Gözlerden uzak tatil yapan çift, birlikte yer aldıkları bu fotoğrafı takipçileriyle paylaşmıştı.

        5

        EL ELE PAYLAŞIM

        Akın daha sonra da Akdülger ile el ele çekilen bu karesini yayınlamıştı. Ünlü oyuncu da sevgilisinin fotoğrafına kalp emojisiyle karşılık vermişti.

        6

        Metin Akdülger, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı 'Medcezir' dizisiyle ünlenmişti. Akdülger, ardından 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Şahsiyet' adlı yapımlarda da boy göstermişti.

        Ünlü oyuncunun adı bir dönem rol arkadaşı Cansu Dere ile aşk dedikodularına karışmıştı.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ