Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Miley Cyrus 100 bin kişiyle kendisini yalnız hissediyor - Magazin haberleri
        1

        ABD'li oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Samimi açıklamalarda bulunan Cyrus, büyük mekanlarda sahne almanın kendisini rahatsız ettiğini dile getirdi.

        2

        "YAPAMAM"

        Konuyla ilgili 'British Vogue'a konuşan Miley Cyrus, "Çok uzun zaman oldu. Verdiğim son arena konserinden sonra, buna daha çok bir soru gibi yaklaştım ve yapamam" ifadelerini kullandı.

        Cyrus, sözlerine, "Sadece 'yapamam' değil çünkü 'yapamam' demek kapasiteye işaret eder ama bu benim arzum. Hayatımı kendiminkinden başka birinin zevki ya da tatmini için yaşamak istiyor muyum?" dedi.

        3

        "EĞER 100 BİN KİŞİNİN ÖNÜNDEYSENİZ YALNIZSINIZ DEMEKTİR"

        30 yaşındaki Miley Cyrus, "Yüzbinlerce kişiye şarkı söylemek pek de sevdiğim bir şey değil. Hiç bağ yok. Güvenlik yok. Ayrıca doğal da değil. Çok izole eden bir şey çünkü eğer 100 bin kişinin önündeyseniz, yalnızsınız demektir" şeklinde de konuştu.

        4

        "ÜZERİMDE SUÇLULUK VE UTANÇ TAŞIDIM"

        En son 2015'te arena turnesine çıkan Cyrus, çocukluk yıllarında ne kadar sert bir şekilde yargılandığını fark ettiği noktadan da bahsetti.

        Miley Cyrus, "Gerçekten çok fazla tartışmaya ve üzüntüye yol açtığım için yıllarca üzerimde biraz suçluluk ve utanç taşıdım. Artık bir yetişkin olarak ne kadar sertçe yargılandığımı fark ediyorum. Çocukken yetişkinler tarafından sertçe yargılandım ve artık bir yetişkin olarak bir çocuğu asla sert bir şekilde yargılamayacağımı biliyorum" dedi.

        Fotoğraflar: AP, Reuters

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ