Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Milli maç arası ne zaman bitiyor? Lig maçları ne zaman başlayacak? - Futbol Haberleri

        2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde son iki grup maçları önümüzdeki günlerde oynanacak ve böylece gruptan çıkan takımlar, 2018'deki Dünya Kupası'nda oynamaya hak kazanacak. PekiMilli maç arası ne zaman bitiyor?Lig maçları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

        MİLLİ MAÇ ARASI NE ZAMAN BİTİYOR?

        Dünya Kupası Elemeleri'nde artık son iki maçlar oynanacak ve maçların ardından gruplarda oluşan puan durumuna göre gruptan çıkan ve Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanan takımlar kesin olarak belirlenmiş olacak.

        Dünya Kupası heyecanını yaşayan futbolseverler, bir yandan da "Milli maç arası ne zaman bitiyor?" diye araştırıyor. Milli maç arası, 1 Ekim'de oynanan maçların ardından başlamış ve Milli takıma davet edilen futbolcular kendi Milli takımlarının kamplarına katılmıştı.

        REKLAM

        Ülkemizde de Süper Lig maçlarının ardından Milli takımlara davet edilen futbolcular, 2018 Dünya Kupası Elemeleri maçları için Milli takımlarının kamplarına katıldı. Milli maç arası, 9 Ekim 2017 tarihinde oynanan maçların ardından sona erecek ve Milli takımlarında oynayan futbolcular oynadıkları kulüplere geri dönerek lig müsabakalarını oynayacak.

        2018 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ MAÇLARI

        2018 FIFADünyaKupasıAvrupaElemeleri'nde 9. hafta heyecanı, yarın 3 grupta oynanacak 9 karşılaşmayla başlayacak.

        Rusya'nın ev sahipliği yapacağı FIFADünyaKupası'na Avrupa kıtasından katılacak 13 takımın belli olacağı elemelerde yarın C, E ve F gruplarında 9 maç yapılacak.

        Haftanın öne çıkan maçlarında, zirve mücadelesi veren takımlar birbirleriyle karşılaşacak. C Grubu'nda Kuzey İrlanda-Almanya, E Grubu'nda Karadağ-Danimarka, F Grubu'nda ise İngiltere-Slovenya karşılaşmaları oynanacak.

        Gruplarda yarın (TSİ) oynanacak maçların programı şöyle:

        C Grubu

        19.00 Azerbaycan-Çekya

        21.45 San Marino-Norveç

        21.45 Kuzey İrlanda-Almanya

        E Grubu

        19.00 Ermenistan-Polonya

        21.45 Karadağ-Danimarka

        REKLAM

        21.45 Romanya-Kazakistan

        F Grubu

        21.45 İngiltere-Slovenya

        21.45 Malta-Litvanya

        21.45 İskoçya-Slovakya

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ