Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Milli Piyango Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı! Milli Piyango çekilişi büyük ikramiyesi ne kadar, kaç lira 29 Eylül 2022? Milli Piyango ikramiye sorgulama ekranı ve canlı çekiliş linki
        1

        Milli Piyango'da günün çekilişi için nefesler tutuldu. Son olarak 9 Eylül 2022 günü gerçekleştirilen Milli Piyango'da Eylül ayının son çekilişi bugün gerçekleştirildi. İşte, 29 Eylül 2022 Perşembe gününün Milli Piyango çekilişine dair tüm bilgiler...

        2

        29 EYLÜL 2022 MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

        077855

        AMORTİ

        0 - 7

        3

        29 EYLÜL 2022 MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYESİ NE KADAR?

        29 Eylül 2022 Milli Piyango çekilişinde büyük ikramiye 6 milyon TL olarak açıklandı.

        4

        MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ NASIL İZLENİR?

        Milli Piyango çekilişi millipiyangoonline sitesi üzerinden ve Youtube/MilliPiyangoTV adresinden canlı yayınla izlenebilir.

        5

        MİLLİ PİYANGO NASIL OYNANIR?

        Önceden basılmış olan Milli Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edebileceğin Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuştur. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır.

        Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!

        Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ