Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MNG Kargo Cumartesi günü açık mı, saat kaçta kapanıyor? Kargo alım dağıtım saatleri nedir?

        MNG kargo çalışma saatleri merak ediliyor. 2020 MGN Kargo çalışma saatleri belli oldu. Peki MNG kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? İşte çalışma saatleri

        REKLAM

        MNG KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

        MNG Kargo hafta içi her gün 08:30 ile 18:00 saatleri arasında hizmet verip cumartesi günü ise 08:30 ile 14:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Pazar günü, bayram ve resmi tatil günlerinde ise kapalıdır.

        MNG KARGO ÖĞLEN SAATLERİNDE HİZMET VERİYOR MU?

        MNG Kargo gerek hafta içi gerekse de hafta sonu açıldığı saat itibari ile kapanış saatine kadarhizmet vermektedir.

        MNG KARGO HAFTAS SONU AÇIK MI?

        Cumartesi günleri 08:30 ile 14:00 saatleri arasında hizmet sunan MNG Kargo Pazar günü kapalıdır.

        KARGO ALIMI SAAT KAÇA KADAR YAPILIYOR?

        Hafta içi her gün 08:30 ile 18:00 saatleri arasındaadresten kargo alınıyor.

        Cumartesi günleri ise 08:30 ile 14:00 saatleri arasında adresden kargo teslimalınabiliniyor.

        REKLAM

        Gün içi teslimatta sabah saat 10:00’a kadar kargonuzun şubeye teslim edilmesi ya da erkenden arayıp adresinizden alımını bildirmeniz gerekmektedir. Saat 10:00’a kadar adresinizden alınan ya da sizin şubeye teslim ettiğiniz kargo aynı gün içinde bulunduğunuz şehir içi gönderiminizin teslimi yapılır.

        KARGO DAĞITIMI SAAT KAÇA KADAR YAPILIYOR?

        MNG Kargoda, gelen kargo dağıtımı hafta içi 09:00 ile 18:00 saatleri arasında cumartesi günleri ise 09:00 ile 14:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır.

        Ayrıca her gönderi ve yerleşim yeri için geçerli olmamakla birlikte Akşam 19:00: ile 21:00 saatleri arasında Akşam Teslimat hizmeti de bulunmaktadır. Fakat bunun için kargonuzu şubeye teslim ettiğinizde şubedeki görevliye bildirmeniz gerekmektedir.

        KARGONUN EN YAKIN VE EN UZAK MESAFEYE TESLİM SÜRESİ KAÇ GÜNDÜR?

        Türkiye genelinde kargonuz şehir içi yada gönderilen şehire yakın mesafelere gönderildiği günün ertesinde Cumartesi Pazar hariç, uzak mesafelere ise gönderildiği günden sonraki 2 iş gününde teslim edilir.

        GELEN KARGOYU MÜŞTERİ TESLİM ALAMADIĞI TAKDİRDE ŞUBEDE KAÇ GÜN BEKLETİLİR?

        REKLAM

        Gelen kargonun herhangi bir şekilde teslim edilememesi ya da şubeden teslim alınamaması halinde, alıcının ya da göndericinin şubeye kargonun teslimatı ile ilgili herhangi bir gün yada saat belirtilmesi haricinde, kargolar 3 işgünü içerisinde göndericinin bilgisi dâhilinde çıkış şubesine geri iade edilir.

        KARGO TAKİBİ NASIL YAPILIR?

        Kargonuzun teslimi ve son durumu ile ilgili takibini gönderilen şubede kesilen fatura numarası ile gerek MNG Kargonun internet adresinden gerekse de gönderen ya da alan şubelerin telefonlarından arayıp öğrenebilirsiniz. Ayrıca kargo gönderilirken talep etmeniz halinde cep telefonunuza kargonuzun anlık durumu da sistematik olarak aktarılabilir.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ