Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Model Christie Brinkley'in yaşını duyanlar inanamıyor
        1

        Amerikalı model, oyuncu ve iş kadını olan Christie Brinkley'in yaşını duyanlar şaşkınlık geçiriyor. Çünkü 1970'li yıllarda bir dergiye verdiği poz ile üne kavuşan Brinkley, 30'larında gözükse de aslında 65 yaşında...

        2

        Tüm zamanların en çekici kadınlarından biri olarak seçilen Christie Brinkley, genç modellere dahi taş çıkarıyor.

        3

        3 çocuk annesi kadın, eskiden kadınlarla ilgili çok fazla kısıtlama olduğunu, 30 yaşından sonra diz üstü etek giyilemediğini, 40'ından sonra ise kadınların saçlarını uzun bırakmadığını ancak bu durumun şimdilerde tamamen değiştiğini ifade ediyor.

        4

        Brinkley düzgün fiziğini egzersiz ve doğru beslenmeye bağlıyor.

        5

        Brinkley, "Her zaman sporu yapmayı ve açık alanda hareket halinde olmayı sevmişimdir. Tenis kortunda koşmayı, kayak yapmayı, bisiklete binmeyi, özetle aktif olmayı seviyorum. Her gün, özellikle de şu anki yaşımda hareket etmeye devam etmek çok önemli" diyor.

        6

        Vejeteryan olduğunu ifade eden 65 yaşındaki model, organik meyve, sebze ve tahıllarla beslenerek formunu koruduğunun altını çiziyor.

        7

        Genç kadın "Kimyasallarla dolu bir dünyada yaşıyoruz. Bedenimizi ve çevremizi temiz tutmamız gerekiyor. Bunun en iyi yollardan biri, vücudumuza giren her şeyin organik olmasına dikkat etmek" cümleleriyle beslenme şeklini ifade ediyor.

        8

        İşte ünlü modelin Instagram hesabından kareler...

        9