Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Monaco'da oklar kraliyete döndü: Monoco Prensesi Charlene nerede? - Haberler
        1

        Monaco Prensi Albert’in 2021'in başından bu yana ülkesi Güney Afrika’da olan eşi Prenses Charlene Eylül ayında hastaneye kaldırılmıştı. Uzun süredir ailesini göremeyen Prenses Charlene, geçtiğimiz günlerde ülkesine dönerek ailesine kavuşmuş ancak tekrar tedavi altına alındığı açıklanmıştı.

        2

        Konuyla ilgili spekülasyonların ardından saraydan yapılan açıklamada, prensesin "tatmin edici ve güven verici bir şekilde iyileştiği, ancak sağlığının tamamen iyileşmesi birkaç ay daha sürebileceği" ifade edilmişti.

        3

        Yeni yılda da Instagram hesabı aracılığıyla hayranları halkla iletişim halinde kalsa da, Prenses Charlene ortalıkta görünmedi. Prensesin son durumuna ilişkin Monaco'nun sürekli olarak açıklama yapmaktan kaçınması da hedef oklarını yeniden kraliyete döndürdü.

        4

        Kraliyet yazarı Coryne Hall'a göre, prensesin kamusal yaşamdan yoksunluğunun sonuçları, kraliyet için de "çok rahatsız edici" görünüyor.

        5

        Hall, Charlene'in sağlık sorunları nedeniyle halktan uzak durma ihtiyacının prensliği de etkilediğine inanıyor.

        6

        Prensesin paylaşımlarının altındaki pek çok kişi de Charlene'in durumunun kraliyet tarafından gizlendiğini düşünüyor. Ancak tüm spekülasyonlara karşın saray, prensesin sağlık durumuna ilişkin yorumları yanıtsız bırakıyor ve mahremiyete saygı duyulması çağrısında bulunuyor.

        7

        Eski Olimpik yüzücü Charlene Wittstock'un Monaco Prensi Albert ile evliliği de olay olmuştu. 2011'de evlenen çiftin düğününden hemen önce Prens Albert'in evlilik dışı çocukları ortaya çıkmıştı. İddialara göre Charlene evlenmekten vazgeçti ve kaçmak istedi.

        8

        Düğünden önce de Charlene'in üç kez saraydan kaçmaya çalıştığı basına yansımış ancak düğün beklendiği tarihte gerçekleşmişti. Ancak düğün sırasında Charlene'in mutlu görünmemesi ve sürekli olarak ağlaması 'mutluluktan değil mutsuzluktan ağlıyor' yorumlarına yol açmıştı.

        Sonrasında da eşinin yanında sürekli mutsuz görünen ve evlilikten sonra "prenses" unvanını alan Charlene, basında "mutsuz prenses" olarak anılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ